Skorer 'Eşcinsel hakem'de şok iddia

'Eşcinsel hakem'de şok iddia

13.01.2010 - 12:06 | Son Güncellenme:

TSYD’nin eğitim seminerinde Merkez Hakem Komitesi Başkanı Oğuz Sarvan müthiş açıklamalarda bulundu

Eşcinsel hakemde şok iddia

TSYD’nin Antalya’daki eğitim seminerinde Merkez Hakem Komitesi Başkanı Oğuz Sarvan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oğuz Sarvan gerek gay hakem haberinin, gerekse Selçuk Dereli’nin bir kulüp başkanı aleyhine açtığı davayı kazanma haberinin Fanatik’te Hakan Can tarafından kaleme alındığını söyledikten sonra, her iki olayda da avukatın aynı kişi olduğuna gönderme yaptı. Bu durumda bu haberleri basına Selçuk Dereli mi sızdırdı, avukatı mı, doğrusu anlayamadık! “Kırk yıllık gazeteci Hasan Cemal” Usta gazeteci, deneyimli yazar Hasan Cemal için dostlarının kaleme aldığı “Kırk yıllık gazeteci Hasan Cemal” kitabını bir çırpıda okudum. Tercüman okuyucusu olarak Hasan Cemal’in siyasal görüşlerine katılmıyor olabilirsiniz. Ancak onun sporla ilgili yazılarını ayrı değerlendirmenizde fayda var (Kitapta dostları onu anlattığı için tabii ki spor yazılarından örnekler ve spora bakış açısındaki farklılıkları yok). Hasan Cemal’in son 10 yılda özellikle Türk Milli Takımı’nın yer aldığı Avrupa Şpiyonası, Dünya Kupası gibi organizasyonlarda kaleme aldığı gözlemleri inanın başkalarından çok farklı. Hasan Cemal’in, kritik Norveç maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Fatih Terim’e “Cumhurbaşkanı kim olacak?” sorusunu yöneltmesi yakın zamanda aklımda kalanlardan...

Doğan Hakyemez’i “Turkcell’e borcunuz var” diye kim işletmiş? SKY TÜRK’de Hakan Artış ile Neslihan Yavuzcan’ın hazırlayıp sunduğu Sportmence’de bu pazar basketbol dünyasının renkli ismi Doğan Hakyemez konuk olacak. Programda pek çok dostu Dodo ile ilgili anılarını anlatacak. Bunlardan biri de şöyle. Doğan Hakyemez’in telefonunu hissettirmeden alan Orhun Ene ile antrenör Altar Tunçkol kendi numaralarını Turkcell diye kayıt edip sonra da, “Sayın Doğan Hakyemez 7 milyar TL borcunuzu ödemediğinizden telefonunuz görüşmeye kapatılacaktır” diye mesaj atmış. Bunun gibi Doğan Hakyemez ile ilgili bilmediğiniz anıları merak ediyorsanız pazar günü saat 19.00’da SKY TÜRK’ü izleyin diyoruz.

Wada Wada deyince, Yapı Kredi’nin sevimli maskotu Vada’yı kastettim de yanlış yazdım sanmayın. Wada, World Antidoping Agency’nin kısaltılmışı. Yani Dünya Antidoping Ajansı. Doping işlerinde WADA ile ilgili atmamız gereken yasal adımları atmamışız. Konu derin ve karışık. Ayrıntıları TMOK Başkanı Togay Bayatlı ile Başbakanın Baş Spor Danışmanı Mehmet Atalay biliyor. Bu açıdan yetkilileri bir an önce bu konuyu çözmeleri konusunda uyarıyoruz.

Güle güle Altan Dinçer Basketbol dünyasının duayenlerinden Altan Dinçer’i kaybettik. TFF Gözlemciler Kurulu Başkanı Kemal Dinçer’in babası olan Altan Dinçer’in cenazesi bugün Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.