Euro2016 EURO 2016 faturası

EURO 2016 faturası

20.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avrupa Şampiyonası, turnuvada boy gösteren sarı-lacivertli futbolcular için kâbusa dönüştü. Takımın önemli isimleri hem performans hem de psikolojik olarak daha da kötüye düştü

EURO 2016 faturası

EURO 2016’da mevcut kadrosundan 6 futbolcu bulunduran Fenerbahçe’yi ağır bir fatura bekliyor. Sezonu kupasız bitirmenin sıkıntısını yaşayan futbolcular, turnuvada da kötü günler geçirince sıkıntılı bir ortam doğdu.

Haberin Devamı

Hem performans bakımından hem de psikolojik olarak sarı-lacivertli takımın yıldızları adeta çöküş yaşadı. Türkiye’de yer alan Şener, Mehmet Topal, Ozan Tufan ve Volkan Şen, kötü gidişattan oldukça etkilendi.

İspanya maçında savunmada yaptığı hatalarla öne çıkan Mehmet Topal, Hırvatistan maçından sonra ağır eleştiriler alan Ozan Tufan, süre alamayan Volkan Şen ile Şener Özbayraklı can sıkıcı bir döneme girdi.

Portekiz Milli Takımı ile kupaya gol atarak başlayan Luis Nani de beklediği devamı getiremedi. Özellikle son Avusturya maçında vasatın altında kalan 29 yaşındaki yıldız, eleştiriler aldı.

Geçen sezonu Bursaspor’da kiralık geçiren ve performansıyla soru işaretleri yaratan Miroslav Stoch da Slovakya ile turnuvada yedek kaldı. Stoch, sadece 2-1 yenildikleri Galler maçının son 15 dakikasında oynadı. Bu 6 futbolcunun psikolojik ve fiziksel sıkıntılarının Fenerbahçe’ye kötü yansımasından endişe duyuluyor.