Turkish Airlines Euroleague EuroLeague acımadı! Puan silme cezası verdi

EuroLeague acımadı! Puan silme cezası verdi

14.04.2023 - 16:49 | Son Güncellenme:

Euroleague'de normal sezonu bugün yapılacak maçlarla tamamlanıyor. Avrupa'da istediği sonuçları alamayan Panathinaikos için EuroLeague yönetimi karar aldı.

EuroLeague acımadı Puan silme cezası verdi

Sezona kötü bir başlangıç yapan Panathinaikos, sezonun ilerleyen dönemlerinde toparlanmayı başarsa da EuroLeague‘de istediğini alamadı. Bunun yanı sıra EuroLeague yönetiminden Yunan ekibine ceza geldi.

Haberin Devamı

Euroleague'de istediği sonuçlara bir türlü ulaşamayan Yunan ekibi son 12 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Panathinaikos 11 galibiyet 22 yenilgi ile 16. sırada yer alıyor.

Ocak ayında derbide Olympiacos’a farklı mağlup olan yeşil beyazlı ekipte kulüp başkanı Dimitris Giannakopoulos ile koç Dejan Radonjic arasında bir toplantı gerçekleştirmiş ve kulüp adına önemli kararlar almıştı.

SERBEST BÜTÇE
Yaklaşık üç saat süren toplantıda Başkan Giannakopoulos, koç Dejan Radonjic’e olan güveni aktararak desteğini sürdüreceğini bildirmişti. Ayrıca Dimitris Giannakopoulos, Radonjic’e kadroya yapılacak takviyeler için serbest bir bütçe imkanı verileceğini iletmişti.

TARAFTARLAR OYUNCULARI ÇIKARTMAMIŞTI
EuroLeague’de kaybedilen Olympiacos mücadelesi sonrası bir grup Panathinaikos taraftarı, oyuncuların bulunduğu tünelinin etrafını sararak soyunma odasından çıkmalarını engellemişti. Hemen ardından Panathinaikos iletişim sorumlusu Dimitris Kontos, genel menajer Argiris Pedoulakis ve takımın pivot oyuncusu Georgios Papagiannis taraftarlarla görüşerek grubun dağılmasını sağlamıştı.

Haberin Devamı

EUROLEAGUE'DEN PUAN SİLME CEZASI
EuroLeague, FFP'yi ihlal eden Panathinaikos'un iki galibiyetinin silineceğini açıkladı. Bu kararla 16. sırada yer alan Yunan ekibinin 9 galibiyetle 17. sıraya gerilemesi bekleniyor.

Yazarlar