Basketbol Euroleague gibi turnuva

Euroleague gibi turnuva

10.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

İlk kez İstanbul’da gerçekleştirilecek 8. TÜBAD-Banvit Basketbol Turnuvası’nın basın toplantısı yapıldı.

Euroleague gibi turnuva

Ülkemizden Banvit’in yanı sıra Anadolu Efes ve Galatasaray Liv Hospital ile birlikte Rusya’nın Khimki takımının da boy göstereceği basketbol şöleni 13-15 Eylül tarihlerinde Abdi İpekçi’de sahnelenecek. Turnuvaya katılan 4 takımdan Efes ile Galatasaray’ın direkt gruplarda mücadele edecek olması, Banvit ile Khimki’nin de ön elemede kozlarını paylaşmaya hazırlanması, turnuvadaki heyecanı oldukça yükseltecek.
Organizasyonun tanıtımının yapıldığı toplantı dün TSYD tesislerinde gerçekleştirilirken, TÜBAD Başkanı Mehmet Baturalp, eski başkan Önder Seden, üyeler Aydın Örs ile Çetin Yılmaz, Banvit’ten de Başkan Özkan Kılıç ile Menajer Turgay Çataloluk konuşmacı olarak yer aldı.
Konuşmalarda turnuvanın büyük bir heyecan içinde geçeceğine vurgu yapılarak tüm basketbolseverler Abdi İpekçi’ye davet edilirken, Özkan Kılıç, böylesine önemli isimlerin yer aldığı bir dernek ile birlikte 8. turnuvayı düzenliyor olmanın, kendileri adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.
TÜBAD Başkanı Mehmet Baturalp ile Aydın Örs, milli takımın durumu hakkında sorulan soru üzerine, Milli Takım’ın başında bir Türk antrenörün bulunmasını istediklerini ve bu görevi hak eden birçok ismin bulunduğu, özellikle Ergin Ataman’ın son dönemde yaptıklarıyla bu görevde olması gerektiğine inandıklarını ifade ettiler.

Haberin Devamı

TURNUVA PROGRAMI
13 EYLÜL CUMA

18.00 Anadolu Efes-Khimki
20.30 Banvit-G.Saray Liv Hospital
14 EYLÜL CUMARTESİ
15.00 G.Saray Liv Hospital-Khimki
17.30 Anadolu Efes-Banvit
15 EYLÜL PAZAR
15.00 Banvit-Khimki
17.30 A.Efes-G.Saray Liv Hospital

Yazarlar