Skorer ‘Evet hedef final’

‘Evet hedef final’

06.11.2009 - 01:27 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, UEFA Avrupa Ligi’ndeki hedefi final olarak açıklayan Başkan Adnan Polat’a katıldığını söyledi, “Gruptan çıkmayı başararak Hamburg’a gitmek için ilk adımı attık” dedi

‘Evet hedef final’

Cim-Bom, Dinamo Bükreş’i rövanşta da mağlup ederek Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmayı garantilerken, Teknik Direktör Frank Rijkaard, başarılı bir futbol ortaya koyup, farklı galibiyete ulaştıklarını ifade etti.
Hollandalı hoca, maça hızlı başladıklarını belirterek, “İyi bir maç çıkardık. Takım olarak çok iyiydik. Takım maça mental olarak iyi hazırlanmıştı” diye konuştu.
Dinamo Bükreş’in cezası yüzünden seyircisiz oynamaktan etkilenmiş olabileceğine dikkat çeken Rijkaard, takım savunmasında başarılı olduklarını söyledi.
Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu, “Takım olarak iyi defans yapıyoruz. Orta saha oyuncuları önde basma ve pres konusunda çok iyi işler başardılar. Bu da takım savunmasına yansıdı” dedi.
Rijkaard, Avrupa Ligi’nde hedefi final olarak açıklayan Başkan Polat’a katıldığını vurguladı. Gruptan çıkmayı başararak ilk adımı attıklarının altını çizen tecrübeli hoca, “Başkanımızın da dediği gibi hedefimiz Hamburg’da final oynamak. Her zaman amaçlar olmalı. Ben daima sıradaki maçlara bakarım. Engelleri teker teker aşarsanız zaten hedeflerinize de ulaşırsınız” ifadelerini kullandı.
Bu arada Aslan’ın başında 10. Avrupa Ligi maçına çıkan Rijkaard, yenilgi yüzü görmezken, 7. galibiyetine imza attı.