Skorer F.Bahçe casusları !

F.Bahçe casusları !

08.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yönetim, dernek temsilcilerinden hakem ve gözlemcileri izlemelerini istedi

F.Bahçe casusları




Fenerbahçe, hakem ve gözlemcileri yakın takibe alacak, sistemli bir şekilde hafiye gibi çalışarak, haklarında bilgi toplayacak.
Sarı - Lacivertli yönetim, Türkiye'nin dört bir yanından İstanbul'a gelip, Fenerbahçe Kulübü'nü ziyaret eden dernek temsilcilerine bu direktif verdi. Başkan Aziz Yıldırım ile görüşen 35 ilin Fenerbahçe dernekleri temsilcileri kulüp binasını, Dereağzı ve Samandıra Tesisleri ile Fenerbahçe Stadı'nı gezdikten sonra yönetim ile bir strateji toplantısı yaptı.
Yeni sezon öncesi Türkiye'nin dört bir yanındaki hakem ve gözlemcilerin takibe alınmasını isteyen Sarı - Lacivertliler, bu konuda dernek temsilcilerine görev verdi. Özellikle hakemlerin sosyal ve iş yaşamlarının takibe alınmasını isteyen Fenerbahçe yönetimi, günün 24 saati ne tür hareket içinde olduklarının, kimlerle ilişkide bulunduklarının belirlenmesini, bir bakıma hakemlerin "enselerinde" olunmasını istedi.
Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin başarılı olabilmesi için her türlü önlemi almayı hedefleyen Sarı - Lacivertli yönetim, İstanbul'a gelen dernek yöneticilerinden Anadolu'nun dört bir yanındaki hakem ve gözlemcilerle iyi ilişkiler içerisinde bulunmasını isteyip, bu şekilde camianın sempati kazanmasını da hedefliyor.

Sergio'nun iddiası

FENERBAHÇE'nin iki sezon önce transfer ettiği, ancak bir türlü verim alamadığı Sergio, sezon sonunda satış listesine konulmadığı için serbest kaldığını iddia etti. Brezilyalı futbolcunun, yönetime başvurup, 30 Haziran'a kadar herhangi bir bedelle satış listesine konulmadığı için bonservisini bedava alacabileceğini bildirmesi sorun yarattı. Futbol Federasyonu da, Sergio'nun resmi sözleşmesinin sona erdiğini, ancak Fenerbahçe Kulübü ile arasında özel bir sözleşme bulunması halinde bunun geçerli olacağını dile getirdiler. Başkan Aziz Yıldırım, Sergio ile özel bir anlaşma yapıldığını, bu nedenle Brezilyalı futbolcuyu satış listesine koymadıklarını söyledi.

Muhalefet kazandı

MİLLİYET'in ortaya çıkardığı "Fenerbahçe'de 1907 kavgası" yeni bir boyut kazandı. Önümüzdeki sezon kendi malzemesini üretip, kendisi satacak olan yönetim, Kadıköy Grubu'nun 1907 isimli formalara karşı çıkması üzerine çark etti. Konunun fikir babası olan Asbaşkan Murat Özaydınlı, önümüzdeki sezon Fenerbahçe spor malzemelerinin markasız olarak satışa sunalacağını bildirdi.

Yazarlar