İngiltere Premier Lig Fabregas'ın imzası sonrası Thierry Henry'den sürpriz karar!

Fabregas'ın imzası sonrası Thierry Henry'den sürpriz karar!

04.08.2022 - 12:55 | Son Güncellenme:

Arsenal'de bir dönem birlikte forma giyen Cesc Fabregas ve Thierry Henry, yıllar sonra yine bir araya geliyor. Futbol dünyasının efsanevi ismi Thierry Henry, eski takım arkadaşı Fabregas'ın imzasından sonra sürpriz bir karara imza attı. İşte detaylar...

Fabregasın imzası sonrası Thierry Henryden sürpriz karar

Son olarak Ligue 1 ekiplerinden Monaco'da top koşturan Cesc Fabregas'ın yeni durağı çok konuşuldu. Kariyerinde daha önce Arsenal, Barcelona gibi ekipler bulunan İspanyol yıldız İtalya Serie B takımlarından Como'ya imza attı.

Haberin Devamı

Monaco ile sözleşmesi sona erdikten sonra boşta olan İspanyol yıldız Cesc Fabregas, İtalya Serie B takımlarından Como ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

'UZUN SÜRE KALMAK İSTİYORUM'

Transferinin ardından açıklamarda bulunan Fabregas, "Como'ya katılmak büyük bir onur ve zevk. Son derece şanslıyım, kariyerimde harika kulüplerde oynadım. Como da bunların dışında bir takım değil. Kulüple uzun süre görüştük, bana futbol dünyasının en iddialı olan projelerini ayrıntılı olarak açıkladılar. Bu nedenle burada sadece sahada değil, saha dışında da uzun süre kalmak istiyorum. En başından beri bu kulübün vizyonuna inandım ve kişisel olarak bunun parçası olmak istedim. Böyle güzel bir ortamda taraftarların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Fabregasın imzası sonrası Thierry Henryden sürpriz karar

KARİYERİNDE YOK YOK

Kariyerinde 1 Dünya kupası, 2 Avrupa şampiyonluğu, 2 Premier Lig şampiyonluğu gibi önemli başarılara sahip olan İspanyol yıldız, Barcelona, Arsenal, Chelsea, Monaco gibi dünyaca ünlü kulüplerin de formasını giydi.

THİERRY HENRY'DEN SÜRPRİZ KARAR

Eski Fransız forvet ve şu an teknik direktörlük yapan Thierry Henry, eski takım arkadaşı Fabregas'ın imzasından sonra sürpriz bir karara imza attı.

Como'da hem futbolcu hem de hissedar rolündeki İspanyol yıldız Cesc Fabregas'ın imzasından sonra, eski takım arkadaşı Thierry Henry de kulüp hisselerini satın alarak yatırım yapmaya karar verdi.

Evrak işlemlerinin bitmesinin ardından alınan kararın resmen duyurulacağı belirtildi. İtalya Serie B'de mücadele eden Como Kulübü'nün başkanlığını Chelsea'nin eski oyuncusu Dennis Wise yapıyor.

Fabregasın imzası sonrası Thierry Henryden sürpriz karar

 

HENRY'NİN KARİYERİ

Fransa ve Arsenal efsanesi Thierry Henry, 1999'dan 2007'ye kadar oynadığı Arsenal'e 2012'de kiralık olarak geri döndü. Kariyerinin son dönemini MLS takımlarından New York Redbulls'ta geçiren Henry, 2014'te emekli oldu. 2016'da Belçika Milli Takımı'nda yardımcı antrenörlük yapan Henry, 2018'de Monaco'nun teknik direktörü oldu. Fransız ekibinden ayrıldıktan sonra Montreal Impact'in başına geçen Henry, 2021'de Belçika'daki görevine geri döndü ve Robert Martinez'in yardımcılığını yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar