Karagümrükspor Fatih Karagümrük'te sürpriz veda! Japonya'ya transfer oldu

Fatih Karagümrük'te sürpriz veda! Japonya'ya transfer oldu

14.01.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün tecrübeli savunmacısı Ibrahim Dresevic'in, Japonya ekibi Machida Zelvia'yla anlaştığı öne sürüldü.

Fatih Karagümrükte sürpriz veda Japonyaya transfer oldu

Shota Arveladze yönetimindeki Fatih Karagümrük'te sürpriz bir veda yaşandığı aktarıldı. İstanbul ekibinde, Kosovalı savunmacı Ibrahim Dresevic ile yolların ayrıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Fatih Karagümrük, Kosovalı savunmacı Ibrahim Dresevic'in transferi konusunda Machida Zelvia ile anlaşma sağladı. İstanbul ekibinin, 26 yaşındaki futbolcunun transferinden 800 bin euro gelir elde edeceği vurgulandı.

Ibrahim Dresevic'in sağlık kontrolünden geçmek ve transferi sonuçlandırmak için yarın Japonya'ya gideceği kaydedildi.

Ibrahim Dresevic bu sezon Fatih Karagümrük'te 17 maça çıktı. Kosovalı savunmacı bu süreçte 1 gol ile 2 asist üretti. 26 yaşındaki savunmacının Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Ibrahim Dresevic'in güncel piyasa değeri 1 milyon 900 bin euro. 26 yaşındaki savunmacı, Kosova Milli Takımı'nda 25 mücadelede şans buldu.

Elfsborg altyapısında yetişen Ibrahim Dresevic daha sonra Heerenveen forması da giydi. Fatih Karagümrük, 2022-2023 sezonu başında bonservis bedeli ödemeden Kosovalı savunmacıyı renklerine bağladı.

Yazarlar