Karagümrükspor Fatih Karagümrük'ten ayrılan Kerim Frei, Manisa FK'ya transfer oldu!

Fatih Karagümrük'ten ayrılan Kerim Frei, Manisa FK'ya transfer oldu!

04.07.2023 - 20:59 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Kerim Frei ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını açıkladı. Tecrübeli futbolcunun yeni adresi Manisa FK oldu.

Fatih Karagümrükten ayrılan Kerim Frei, Manisa FKya transfer oldu

Fatih Karagümrük, geride kalan sezonun başında FC Emmen'den transfer ettiği Kerim Frei ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını açıkladı. 

Haberin Devamı

Manisa FK, Fatih Karagümrük'ten ayrılan Kerim Frei'i kadrosuna kattı.

Karagümrük'ten gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Futbolcumuz Kerim Frei ile yollarımız karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Kendisine, bugüne kadar kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar dileriz."

RESMEN AÇIKLANDI

Manisa Futbol Kulübü, Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük’ten ayrılan kanat oyuncusu Kerim Frei ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine İdari Direktör Nderim Nexhipi de katıldı.

İmza töreninde konuşan yeni transfer Kerim Frei, “Manisa Futbol Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Tek hedefimiz olan Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.

NDERİM NEXHİPİ: KERİM FREİ TECRÜBESİYLE BİZE GÜÇ KATACAK

Kerim Frei'ın tecrübesiyle takıma önemli katkılar sunacağını belirten İdari Direktör Nderim Nexhipi, “Kerim Frei kadromuzda görmeyi çok istiyorduk. Bu anlamda bizim için özel bir transfer oldu. Tecrübesiyle takımımıza önemli katkılar verecektir. Kendisine Manisa Futbol Kulübümüzün formasıyla başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

KERİM FREİ KİMDİR?

Manisa Futbol Kulübünün yeni transferi Kerim Frei, 19 Kasım 1993 yılında Avusturya’da doğdu. Futbola GC Zürich takımında başlayan Kerim, daha sonra İngiltere’nin köklü kulüplerinden biri olan Fulham altyapısına transfer oldu. 2012-2013 sezonunda kiralık olarak forma giydiği Cardiff ile Championship şampiyonluğu yaşayan ve takımıyla Premier Lig’e yükselen 29 yaşındaki oyuncu, 2013-2014 sezonunda Beşiktaş’a transfer oldu ve 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Kariyerinde 8 Şampiyonlar Ligi Elemeleri, 2 Şampiyonlar Ligi maçı, 5 UEFA Avrupa Ligi Elemeleri, 23 UEFA Avrupa Ligi maçı, 23 Premier Lig ve 136 Süper Lig maçı olmak üzere 306 resmi maça çıkan Kerim Frei, 5 kez de A Milli Takım formasını terletti.

Haberin Devamı

 

Yazarlar