Alanyaspor Fatih Tekke: 3 puan bizim için çok değerli, biraz nefes aldık

Fatih Tekke: 3 puan bizim için çok değerli, biraz nefes aldık

09.03.2024 - 17:23 | Son Güncellenme:

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ve kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Sivasspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Tekke: 3 puan bizim için çok değerli, biraz nefes aldık

Süper Lig'in 29'uncu hafta maçında Sivasspor, sahasında ağırladığı Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ve Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu açıklamalarda bulundu

Haberin Devamı

FATİH TEKKE: 3 PUAN BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, "Maç tüm hikayesiyle ön hazırlığında hazır olduğumuz durumlardan ibaretti. Farklı durumlarla karşılaştığımız bir an söyleyemem. Fakat özellikle top bizdeyken güvenli pas, yön değiştirerek oynamaya çalıştığımız organizasyonların özellikle maçın büyük bölümünde iyi olduğunu söyleyemem. Baskılarımızın hızının iyi olduğunu söyleyemem. İkinci yarı savunmada daha doğru işler yaptık diyebilirim. Genel hatlarıyla daha iyi oynamamız gereken, daha güvenli oynamamız gereken bir maçtı. Her şeye rağmen 3 puan bizim için çok değerli. Biraz nefes aldık diyebilirim" diye konuştu.

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU: BİZİM HEDEFİMİZ BU LİGDE OLMAK

Haberin Devamı

Öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirten Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da, "Bizim hedefimiz bu ligde olmak yani her zaman bu ligde olmak, her zaman ilk 10 içerisinde bir yerde bitirme hedefimiz var. O hedef doğrultusunda tabii bu sene çok şanssız maçlar yaşadık. Alanya'da ki Sivas maçında 90 artı 3'te 1-0 galiptik. 90 artı 6'da 2-1mağlup olduk. Bu nedenle puanlar kaybettik. Yani 15 puana yakın şanssızlığımızdan biraz da son dakika yediğimiz gollerden, atamadığımız gollerden şanssızlık yaşadık. Ama her takım için bu tarz şeyler olabiliyor" dedi.