Dünyadan Futbol Felipe Melo'dan Kylian Mbappe'ye: Benim gözümde o bir aptal!

Felipe Melo'dan Kylian Mbappe'ye: Benim gözümde o bir aptal!

09.11.2023 - 19:02 | Son Güncellenme:

Fluminense'nin yıldızı Felipe Melo, Kylian Mbappe'nin kısa süre önce yaptığı açıklamalara cevap verdi. Felipe Melo, Fransız yıldıza 'Aptal' dedi.

Felipe Melodan Kylian Mbappeye: Benim gözümde o bir aptal

Libertadores'te şampiyonluğa ulaşan Fluminense'nin yıldızı Felipe Melo suskunluğunu bozdu. Paris Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe'nin Avrupa futbolunu, Güney Amerika'dan daha iyi bulmasının ardından konuşan Felipe Melo çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Felipe Melo, Kylian Mbappe'ye 'aptal' derken şu açıklamayı yaptı: "Benim gözümde o bir aptal. Neyse ki ona karşı oynamak zorunda kalmadım, bu onun için mi yoksa benim için mi bir şans bilmiyorum."

Felipe Melodan Kylian Mbappeye: Benim gözümde o bir aptal

Kylian Mbappe'nin ileride çok başarılı olacağına dikkat çeken Felipe Melo, "O, üç ya da dört Ballon d'Or kazanacak harika bir oyuncu. Ama çenesini kapatması gerekiyor" dedi.

Avrupa ekiplerinin Güney Amerika'da futbolcuları aradığını vurgulayan Felipe Melo, "Güney Amerika futbolu farklı; futbol oynamayı bilen, gol atmayı bilen oyunculara sahip. İnsanlar Avrupa'dan geliyor, oyuncular için Fransa'ya gitmiyorlar, Güney Amerika'ya, Arjantin'e, Kolombiya'ya, Brezilya'ya geliyorlar" açıklamasını yaptı.

40 yaşındaki orta saha bu sezon Fluminense'de 43 maça çıktı. Brezilyalı futbolcu bu süreçte 3 gol sevinci yaşadı. Fluminense ile sözleşmesi 31 Aralık 2024'te sona erecek Felipe Melo'nun güncel piyasa değeri 150 bin euro.

Haberin Devamı

Felipe Melodan Kylian Mbappeye: Benim gözümde o bir aptal

Flamengo altyapısında yetişen Felipe Melo daha sonra Cruzeiro, Gremio, Mallorca, Racing, UD Almeria, Fiorentina, Juventus, Galatasaray, Inter, Palmeiras ve Fluminense formaları giydi.