Basketbol FENER ŞEKER TADINDA

FENER ŞEKER TADINDA

01.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Ülker, ligdeki 8. maçında 6. galibiyetini Torku Konya Selçuk Üniversitesi karşısında 17 farkla aldı. Sarı-lacivertliler zaman zaman zorlansada etkili hücum performansıyla sonuca ulaştı

FENER ŞEKER TADINDA

ÜMİT?AVCI

Haberin Devamı

Fenerbahçe Ülker, Torku Selçuk Üniversitesi’ni, 97-80 yenerek 8. haftada 6. galibiyetini aldı. Maça 7-0’lık seriyle başlayıp, 13-3’te farkı çift hanelere taşıyan sarı-lacivertliler, rakibin dış şutlarına çare bulamadı, ilk periyot 20-20 tamamlandı.
İkinci çeyreğin başında yine etkili olan Fenerbahçe, 30-22’de farkı yeniden 8’e kadar yükseltti. Konuk takım Gillenwater ile maça tutunmaya çalışsa da, devre sonunda 46-38 mağlup duruma düştü.
İkinci yarıya konuk takım 7-0’lık seriyle başladı, farkı 1 sayıya indirdi, Fenerbahçe savunmada istediği tempoyu bulamayınca konuk takım Delininkaitis ve De Vries ile maçın içinde kaldı, 28. dakika da 57-56 ile geçildi. Ancak önce Fatih‘in Vidmar’a yaptığı sportmenlik dışı faul, ardından Coach Cengiz Karadağ’a çalınan teknik faul ile Fenerbahçe, Preldziç’in de arka arkaya hızlı hücum basketleri bulmasıyla rahatladı, son çeyreğe girilirken skoru 66-58’e getirdi.
Son periyotta Vidmar ile boyalı alandan, Bogdanovic ile dışarıdan sayılar bulan, Fenerbahçe, McCalebb’in tribünleri de coşturan sayılarıyla arayı iyice açtı, salondan 97-80 galip ayrılmayı başardı.

Haberin Devamı

FENER ŞEKER TADINDA

POTADA BUGÜN KADINLAR
Fenerbahçe-Mersin BŞB: 70-60
Canik Bld.-Ceyhan Bld.: 83-76
Tarsus Bld.-İst. Üniv.: 64-82

NIKE’tan çevreci forma

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı’nın yeni formaları, maç öncesi tanıtıldı. Nike’ın hazırladığı formayla sahaya çıkan oyuncular fotoğraf çekimi için ortada toplanırken, arkalarındaki tribünde üzerinde “Zafer için kuşandık” yazan dev boyutta pankart açıldı. Ürünün, çevre dostu olduğu, forma başına 22 geri dönüştürülmüş plastik şişe kullanıldığı, formaların yüzde 96’sının plastik şişe, şortların ise yüzde 100’ünün polyester kumaşla üretildiği kaydedildi.