Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko'da ayrılık! Obradovic'in yanına gidiyor

Fenerbahçe Beko'da ayrılık! Obradovic'in yanına gidiyor

05.08.2023 - 15:46 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon EuroLeague yeniden zirveye geri dönemk isteyen Fenerbahçe Beko, yıldız isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Son olarak Raul Neto'yu renklerine bağlayan sarı-lacivertli ekipte bir de ayrılık yaşanacak. İşte detaylar...

Fenerbahçe Bekoda ayrılık Obradovicin yanına gidiyor

Sertaç Şanlı, Yam Madar, Sestina ve Papagiannis transferleriyle kadorsunu güçlendiren Fenerbahçe Beko son olarak da Raul Neto'yu renklerimne bağlamıştı.

Haberin Devamı

Brezilyalı basketbolcunun Fenerbahçe'ye tyransferi sonrası sarı-lacivertli ekipte ayrılık kapıda.

YAM MADAR, SERTAÇ ŞANLI VE SESTİNA FENERBAHÇE'DE

Yeni sezon hazırlıklarına hız veren Fenerbahçe, Barcelona'dan ayrılan Milli basketbolcu Sertaç Şanlı'yı renklerine bağlamıştı.

Geçtiğimiz gün kulüpten yapılan açıklamada "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, son olarak Barcelona forması giyen ve ülke basketbolumuzun en değerli uzun oyuncularından biri olan Sertaç Şanlı (2.12, 1991) ile iki yıllık anlaşmaya vardı." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Bekoda ayrılık Obradovicin yanına gidiyor

Sarı-lacivertli ekip ayrıca Partizan'dan ayrılan genç oyun kurucu Yam Madar ile de 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe ayrıca son olarak Türk Telekom forması giyen Nate Sestina'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Fenerbahçe, Sestina ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

OLAYLI PAPAGİANNİS TRANSFERİ

Fenerbahçe Beko ayrıca, Panathinaikos ile sözleşmesi sona eren Georgios Papagiannis'i de renklerine bağladı. Sarı-lacivertli ekip, Yunan pivot Georgios Papagiannis ile 2 yıllık anlaşma sağlandığını duyurmuştu.

Fenerbahçe Bekoda ayrılık Obradovicin yanına gidiyor

Ancak bu transfer olay yaratmış, Panathinaikos başkanı Dimitris Giannakopoulos, sosyal medya hesabından Papagiannis ve Fenerbahçe başantrenörü Dimitris Itoudis’e yönelik çok sert açıklamalar yapmıştı.

SON TRANSFER NETO

Fenerbahçe Beko, son olarak 8 sezondur NBA’de forma giyen Brezilyalı oyun kurucu Raul Neto ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Sarı-lacivertli ekipten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, kariyerine sekiz sezondur NBA’de devam eden ve son olarak Cleveland Cavaliers forması giyen Brezilyalı oyun kurucu Raul Neto (1992, 1.85) ile 1+1 yıllık anlaşmaya varmıştır” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Bekoda ayrılık Obradovicin yanına gidiyor

FENERBAHÇE'DE AYRILIK

Eurohoops'ta yer alan habere göre Raul Neto transferinin ardından geçtiğimiz yaz Fenerbahçe‘ye katılan Nick Calathes’e gelecek sezon takımda olmayacağı bildirildi.x

PARTİZAN'A YAKIN

Calathes şu anda Olimpia Milano ve Partizan ile görüşme halinde. Tecrübeli oyuncu Kevin Pangos’un durumundan dolayı Milano ile anlaşma zeminine henüz yakın değil fakat Partizan ile görüşmeler ilerlemiş durumda ve imza yakın.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Bekoda ayrılık Obradovicin yanına gidiyor

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Beko formasıyla Turkish Airlines EuroLeague’de 38 maçta görev alan Calathes, 8.2 sayı, 4.0 ribaund ve 4.9 asist ortalamalarıyla oynamıştı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi normal sezonunda ise tecrübeli oyuncu 14 maçta forma giymiş ve 7.9 sayı, 3.5 ribaund ve 6.4 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Yazarlar