Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko'da Olympiacos maçı öncesi 3 yıldızın durumu belirsiz

Fenerbahçe Beko'da Olympiacos maçı öncesi 3 yıldızın durumu belirsiz

25.04.2023 - 12:42 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu birinci maçında Olympiacos’a konuk olacak olan Fenerbahçe Beko'da maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Ayrıca sarı-lacivertli ekipte 3 ismin durumu da belirsiz. İşte detaylar...

Fenerbahçe Bekoda Olympiacos maçı öncesi 3 yıldızın durumu belirsiz

Turkish Airlines EuroLeague’de normal sezonu 19 galibiyet ve 15 yenilgiyle sekizinci sırada tamamlayan Fenerbahçe Beko, Play-off turu birinci maçında Olympiacos’a konuk oluyor. İşte kritik maç öncesi sarı-lacivertli ekipte son gelişmeler...

Haberin Devamı

KRİTİK SERİ BAŞLIYOR

Olympiacos-Fenerbahçe Beko maçı 26 Nisan Çarşamba günü (yarın) 21.45’te Barış ve Dostluk Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Miguel Angel Perez (İspanya), Mehdi Difallah (Fransa), Tomislav Hordov (Hırvatistan) hakem üçlüsü yönetecek.

Üç maç kazanan takımın 19-21 Mayıs tarihlerinde Litvanya’nın Kaunas kentinde düzenlenecek Final Four’a yükseleceği seride ikinci maç, 28 Nisan Cuma günü 21.30’da yine Olympiacos’un ev sahipliğinde oynanacak. Playoff serisi, 3 Mayıs Salı günü 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na taşınacak.

3 İSMİN DURUMU BELİRSİZ

Fenerbahçe Beko'da sakatlıkları bulunan Nemanja Bjelica, Devin Booker ve Samet Geyik Yunanistan’a götürülmedi. Sakatlıkları bulunan diğer oyuncular Scottie Wilbekin, Metecan Birsen ve Marko Guduric ise takımla birlikte seyahat etti ve durumlarına maç gününde karar verilecek.

Haberin Devamı

ITOUDIS: ŞU ANDA EUROLEAGUE'DEKİ EN İYİ VE EN TUTARLI TAKIMA KARŞI OYNAYACAĞIZ

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, takımda sakat oyuncuların fazla olduğunu ancak mücadele edeceklerini belirterek, "Organizasyon olarak yeniden play-off'a kaldığımız için gururluyuz. Bu, sezon başındaki hedeflerimizden biriydi. Şu anda EuroLeague'deki en iyi ve en tutarlı takıma karşı oynayacağız. İyi basketbol oynuyorlar, organizeler, çok iyi bir koç ekibi ve oyuncuları var. Sakatlıklarımız fazla, bu yüzden görevimiz zor. Maalesef durum bu ama çok kararlıyız. Önümüzdeki iki maçlık seriden ders çıkararak ilerleyeceğiz. Oraya gidip mücadelemizi vermek istiyoruz" dedi.

Sarı-lacivertli ekibin Yunan oyun kurucusu Nick Calathes ise zorlu bir takıma karşı oynayacaklarını ve kazanmak için sahaya çıkacaklarını vurguladı.