Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko'ya sakatlık şoku! Yıldız basketbolcudan kötü haber

Fenerbahçe Beko'ya sakatlık şoku! Yıldız basketbolcudan kötü haber

23.03.2023 - 12:56 | Son Güncellenme:

Bu sezon yıldız basketbolcularının yaşadığı sakatlıklarla sarsılan Fenerbahçe Beko'ya bir kötü haber daha geldi. Sarı-lacivertli ekip Scottie Wilbekin'in durumu hakkında açıklama yayınladı.

Fenerbahçe Bekoya sakatlık şoku Yıldız basketbolcudan kötü haber

Başantrenör Dimitris Itoudis önderliğinde EuroLeague'deki mücadelesine tam gaz devam eden Fenerbahçe Beko'ya yıldız basketbolcusundan kötü haber geldi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli ekip, 21 Mart Salı günü oynanan Milano maçında sol dizinden sakatlanan Scottie Wilbekin'in yapılan kontrolleri sonucu travmatik kemik kontüzyonu tespit edildiğini duyurdu.

PARKELERE DÖNÜŞ TARİHİ

Fenerbahçe yaptığı açıklamada yıldız ismin durumunun iki hafta sonra tekrar değerlendirilerek sonrasında sahalara dönüş tarihi ile ilgili açıklama yapılacağını da belirtti. 

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde: "Oyuncumuz Scottie Wilbekin, 21 Mart Salı günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan AX Armani Exchange Milano maçında sol dizinden sakatlık yaşamıştır. Sporcumuzun yapılan detaylı sağlık kontrollerinde travmatik kemik kontüzyonu tespit edilmiştir.

Tedavisine başlanan Scottie Wilbekin’in durumu iki hafta sonra tekrar değerlendirilerek sahalara dönüş tarihi ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır."

Haberin Devamı