Futbol Fenerbahçe-Benfica maçı hangi kanalda? (Fener Maçı izle)

Fenerbahçe-Benfica maçı hangi kanalda? (Fener Maçı izle)

02.05.2013 - 22:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Benfica maçı kanalda? Fenerbahçe Benfica maçı saat kaçta? Fenerbahçe Benfica maçı nerde oynanacak? Fenerbahçe Benfica maçı canlı izle bilgileri burda.

Fenerbahçe-Benfica maçı hangi kanalda (Fener Maçı izle)

Fenerbahçe Benfica maçı kanalda? Fenerbahçe Benfica maçı saat kaçta? Fenerbahçe Benfica maçı nerde oynanacak? Fenerbahçe Benfica maçı canlı izle bilgileri burda.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Uefa Avrupa serüveni 2 Mayıs Cuma Günü 22.05'te Star Tv'de naklen yayınlanacak. Portekiz ekibinin ev sahipliğinde Estadio da Luz Stadın'da yapılacak müsabaka başta Fenerbahçe ve Benfica taraftarları olmak üzere büyük bir heyecana sebep oluyor.

Fenerbahçe'nin 186. Avrupa maçı olacak Benfica maçı kendi kazandığı 1-0'lık maçın rövanşı olacak. Fenerbahçe Portekiz'den turu atlatacak bir skorla dönerse Amsterdam'da yapılacak Uefa kupa finaline çıkmaya hak kazanmış olacak.

Galatasaray'ın Uefa kupasını kazanmasından sonra bir Türk takımı ilk kez bu kupayı kazanmaya yaklaşmış durumda. Fenerbahçe Portekiz ekibini geçerse muhtemelen finaldeki rakibi İngiliz ekibi Chelsea olacak.

Bu maç aynı zamanda 3 yıldır takımın başında olan Aykut Kocaman'ın anatrenörlük kariyeri açısından çok büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

Takımımız son antrenmanını Luz Stadı’nda yaptı

Fenerbahçe-Benfica maçı hangi kanalda (Fener Maçı izle)

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçında 2 Mayıs Perşembe günü deplasmanda Benfica ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz hazırlıklarını maçın oynanacağı Da Luz Stadı’nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Portekiz’e giden Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin yanı sıra delagasyonumuz da Takımımızın antrenmanını izledi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde TSİ 21.00’de başlayan antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Çalışmanın ilk 15 dakikası da basına açık gerçekleştirildi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’ın saha içinde oyuncularımızla yaptığı toplantının ardından antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Ardından 4 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çift kale maçla devam eden antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı. Raul Meireles ise özel program dâhilinde çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürdü.

Bu antrenmanla Benfica maçının hazırlıklarını tamamlayan kafilemiz, kamp yaptığı otele geçerek, maç saatini beklemeye başladı.

Yazarlar