Futbol Fenerbahçe Celtic maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?

Fenerbahçe Celtic maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?

09.12.2015 - 10:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Celtic maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde puan çıkarması gereken bir mücadeleye çıkıyor. Taraftarlar merakla Fenerbahçe Celtic maçının yayın bilgilerini merak ediyorlardı.. O soru cevap buldu. Peki Fenerbahçe Celtic maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?

Fenerbahçe Celtic maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi

Fenerbahçe Celtic maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde son karşılaşmaya çıkıyor. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda oldukça kritik bir mücadelenin içinde olacak. Taraftarlar karşılaşmanın şifreli olup olmadığnı merak ediyordu. Peki Fenerbahçe Celtic maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Celtic maçıyla temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi'nde riskli bir karşılaşma oynayacak. Sarı-lacivertliler grupta büyük avantaj sahibi olduğu bir konumda Avrupa Arenasında son karşılaşmaya çıkıyor. Fenerbahçe Celtic maçında beraberlik veya alacağı galibiyet ile grubun diğer karşılaşmasında sonucu beklemesine gerek kalmadan direk Avrupa da yoluna devam edecek.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın iddiası kalmayan Celtic'i ağırlayacak Fenerbahçe, sahadan en az 1 puanla ayrılması durumunda adını 2. tura yazdıracak.

Taraftarlar karşılaşmanın şifreli olup olmadığını merak ediyordu. O soru cevabı buldu. Peki Fenerbahçe Celtic maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi ekranlara gelecek?

Sarı lacivertliler Celtic karşılaşmasından galibiyet ya da beraberlikle ayrıldığı taktirde, Ajax-Molde maçının sonu ne olursa olsun Molde ile birlikte bir üst tura yükselecek. Celtic İstanbul'da Fenerbahçe'yi mağlup ederse, temsilcimizin bir üst tura yükselmesi için Ajax'ın Molde karşısında puan kaybetmesi yine bir üst tura yükselmemiz için yeterli olacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Celtic'i, Ajax da Molde'yi mağlup ederse temsilcimiz lider olarak üst tura yükselecek. Fenerbahçe Celtic'i yener, Ajax Molde maçı berabere biterse iki takım da 11 puana ulaşacak ve Molde ikili averajda temsilcimizden üstün olduğu için sarı lacivertliler 2. olarak bir üst tura yükselecek

Fenerbahçe Celtic maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?
Fenerbahçe Celtic maçı 10 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00'da başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor kanalından şifreli olarak ekranlara gelecek.

A Grubu'na sahasında Norveç'in Molde takımıyla oynadığı maçı 3-1 kaybederek başlayan sarı-lacivertliler, daha sonraki 4 karşılaşmasında ise iyi bir performans gösterdi. Bu 4 karşılaşmada ikişer galibiyet ve beraberlikle 8 puan toplayıp 2. sıraya yerleşen Fenerbahçe'ye yarın tur atlamak için 1 puan yeterli olacak.

Celtic'i konuk edecek sarı-lacivertlilerin en yakın takipçisi konumunda ise 2 puan gerisindeki Hollanda'nın Ajax ekibi bulunuyor. Sahasında Fenerbahçe'yle ilk maçta 2-2 berabere kalan Celtic ise, son hafta Ajax'a sahasında yenilerek, tur umutlarını kaybetti. Grupta henüz galibiyetle tanışamayan tek takım olan İskoç ekibi, 3 yenilginin yanı sıra 2 beraberlik alarak 2 puanda kaldı. Fenerbahçe'yi ilgilendiren grubun diğer maçında ise aynı saatte Hollanda'da Ajax ile Molde karşılaşacak.

Haberin Devamı

İhtimaller
Fenerbahçe, sahadan bir puanla ayrılması durumunda Hollanda'dan gelecek sonuca bakmadan grubu 2. sırada tamamlayarak, adını son 32 takımı arasına yazdıracak.

Sarı-lacivertliler, Celtic karşısında kaybetmesi durumunda ise bu sefer Hollanda'dan gelecek haberi bekleyecek. Fenerbahçe kaybeder, Ajax ise Molde'yi mağlup ederse sarı-lacivertliler için bu sezon Avrupa defteri kapanacak.

Fenerbahçe, Celtic'i yenmesi durumunda ise bu sefer liderlik için Hollanda'da Ajax'ın kazanmasını isteyecek. Sarı-lacivertliler kazanır, Molde'de Ajax'a yenilirse Fenerbahçe 2. tura grubunu 1. sırada bitirerek çıkacak ve kurada seribaşı olacak.

Kjaer ve Nani cezalı, Van Persie’nin sakatlığı sürüyor
UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edebilmesi için Celtic maçında 1 puana ihtiyacı olan Fenerbahçe farklı bir kadro ile çıkacağı mücadele için tedbiri elden bırakmıyor. Grupta ikinci sırada bulunan sarı-lacivertli takım ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Celtic’i yenerse gruptan çıkacak. Berabere kalması durumunda da Ajax’ın Molde ile yapacağı maçın skorunun önemi kalmayacak. Ancak; Fenerbahçe kaybederse, Ajax’ın Molde’yi yenmesi durumunda sarı-lacivertli ekip elenecek. Her ihtimali göz önünde bulunduran Fenerbahçe’de teknik heyet ve futbolcular işi sıkı tutuyor. Takımın son maçlardaki kadrosundan zorunlu olarak 2, Van Persie iyileşmezse 3 farklı oyuncu ile sahaya çıkacak olan Pereira oyuncularına hiç bir şeyin garanti olmadığını anlatıyor. Futbolcular da Celtic maçını kazanarak gruptan lider çıkabilmenin hesaplarını yapıyor.

Hazırlıklar başladı, Van Persie takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. ve son hafta karşılaşmasında, 10 Aralık Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde İskoç ekibi Celtic ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Dünkü Gaziantepspor maçının on birinde başlayan oyuncularımız rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Pas çalışmasının ardından antrenman çift kale maçla noktalandı.

Hakan Çinemre, Robin van Persie ve Raul Meireles, takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Mehmet Topuz ise bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Celtic maçı hazırlıkları yarın 11.00’de devam edecek.

Nani ve Kjaer cezalı
Fenerbahçe’de Celtic maçı öncesinde Kjaer ve Nani sarı kart cezalısı durumunda. Bu oyuncuların yerine stoperde Ba veya Mehmet Topal, kanatta ise Lazar Markovic veya Volkan Şen’in oynaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Celtic karşısında muhtemel 11'i şöyle:
Fabiano, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım (Caner Erkin), Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Lazar Markovic, Diego Ribas, Jose Fernandao.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçına Belçikalı hakem
UEFA Avrupa Ligi'nde sarı-lacivertlilerin 10 Aralık Perşembe günü Celtic'le oynayacağı maçı, Belçikalı hakem Gumienny yönetecek

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 10 Aralık Perşembe günü İskoçya'nın Celtic takımıyla oynayacağı son hafta maçını, Belçikalı Serge Gumienny yönetecek. UEFA'dan yapılan açıklamada, Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maça Belçika Futbol Federasyonu'nda Gumienny'nin atandığı belirtildi.

Karşılaşmada Gumienny'nin yardımcılıklarını Jimmy Cremens ve Thibaud Nijssen'in yapacağı ifade edildi. Maçın dördüncü hakemliğini Dirk Gilon, ilave yardımcı hakemliklerini ise Bart Vertenten ve Wim Smet'in üstleneceği kaydedildi.

Fernandao'nun gözü rekorda

Bu sezon Fenerbahçe'nin en golcü ismi olan Brezilyalı forvet Jose Fernandao, Celtic karşısında fileleri havalandırması durumunda sarı-lacivertli kulübün tarihine geçecek.

Şu anda kadar Fenerbahçe'nin grupta attığı 6 golün 4'üne imza atan ve toplamda bu sezon Avrupa kupalarında 6 gole ulaşan Fernandao, gözünü Dirk Kuyt'ın rekoruna dikti.

Fernandao, bir gol daha atması durumunda Kuyt'a ait (7 gol) Fenerbahçe formasıyla bir sezonda Avrupa kupalarında en fazla gol atan futbolcu unvanını egale edecek. Brezilyalı forvet iki gol bulması durumunda ise rekorun tek başına sahibi olacak.

Fenerbahçe bu sezon Avrupa kupalarındaki 10. maçına çıkacak.

Sezona UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk eşleşmesiyle başlayan ve rakibine elenen Fenerbahçe, daha sonra UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan'ın Atromitos takımını iki maçta da yenerek saf dışı bıraktı.

Gruptada 5 maç oynayan sarı-lacivertliler, bu sezon 9 kez sahaya çıktığı Avrupa kupalarında 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Öte yandan Fenerbahçe, İskoç takımlarıyla 4. kez karşılaşacak. Bu karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertliler, bir galibiyet 2 beraberlik elde etti.

Fenerbahçe’den taraftarlarına Celtic maçı öncesinde duyuru

Fenerbahçe Kulübü yaptığı açıklama ile UEFA maçlarında yaşanan önemli disiplin ve güvenlik ihlalleri sebebiyle kulübün çok ciddi yaptırımlara ve para cezalarına maruz kaldığını hatırlattı ve tekrarının olmaması için taraftarlarını uyardı. Yapılması ve uyulması gerekenler de sıralandı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Takımımızın, 10 Aralık 2015 Perşembe günü saat 20.00’de Celtic FC ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. maçında hep birlikte stadımızda olacağız.

Bilindiği üzere 2012/2013 sezonunda oynadığımız UEFA maçlarında yaşanan önemli disiplin ve güvenlik ihlalleri sebebiyle kulübümüz çok ciddi yaptırımlara ve para cezalarına maruz kalmış, kulübümüzle ilgili yaşanan bu olaylar nedeniyle UEFA müsabakalarından ihraç kararı verilmiş ve kulübümüzün cezası, benzer olayların bir daha yaşanmaması koşuluyla ERTELENMİŞTİR.

Bu nedenle çok iyi bilinmelidir ki, Fenerbahçe SK – Celtic FC karşılaşmasında yaşanabilecek en ufak bir disiplin ve güvenlik ihlali, takımımızın emin adımlarla yürüyeceğine inandığımız Avrupa yolunda geri dönülemez bir yaptırıma sebep olacak, takımımız Avrupa’dan MEN EDİLME tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.

Büyük Fenerbahçe’nin büyük taraftarı, daima, takımının iyi gününde yanında olmakla birlikte, kötü gününde de ayağa kalkmasındaki en önemli faktör olmuştur ve bundan sonra da böyle olacaktır.

Bu nedenle, siz sevgili taraftarlarımızdan beklentimiz;

*90 dakika boyunca, bitmez tükenmez bir destekle takımımızın arkasında olunması,

*Stadyum girişinde -güvenlik görevlileri tarafından alınacağı için- stada gelirken yanınızda bozuk para taşımamanız,

*Merdiven boşluklarında oturulmaması,

*Maç öncesi, maç sırasında ve maç sonrasında sahaya girilmemesi,

*Hiçbir şekilde, siyasi içerik barındıran ya da siyasi içerik çağrıştıran slogan atılmaması, pankart, flama ve benzeri gibi objelerin stada getirilmemesi,

*Sahaya kesinlikle yabancı madde atılmamasının sağlanması,

*Maytap, meşale ve bu tür yanıcı ve yaralayıcı maddelerin kesinlikle kullanılmaması, kullananların engellenmesi ve bu konuda direniş gösterenlerin ivedilikle güvenlik birimlerine bildirilmesi,

*Rakip takım taraftarlarının olası provokasyonuna karşı sakin kalarak SADECE VE SADECE FENERBAHÇEMİZE DESTEK OLMANIZDIR.

Unutulmamalıdır ki, sporun ruhuna aykırı yaşanabilecek olan herhangi bir saha olayında, kulübümüz maddi ve manevi anlamda büyük bir zarara uğrayacaktır.

Konu ile ilgili taraftarlarımızın hassasiyet göstermelerini ve yalnızca takımımıza destek olmalarını önemle rica ederiz.

Yazarlar