Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe, Good Angels Kösice ile oynuyor

Fenerbahçe, Good Angels Kösice ile oynuyor

29.01.2013 - 13:49 | Son Güncellenme:

FIBA Kadınlar Avrupa Liginde Fenerbahçe, (B) Grubu’ndaki 11. maçında yarın deplasmanda Slovakya’nın Good Angels Kösice takımıyla karşılaşacak.

Fenerbahçe, Good Angels Kösice ile oynuyor

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi (B) Grubu’nda yer alan Fenerbahçe, gruptaki 11. maçında deplasmanda Slovakya’nın Good Angels Kösice takımıyla karşılaşacak.

Kösice’de yapılacak karşılaşma yarın TSİ 19.00’da başlayacak.

Grupta 10 maçta 8 galibiyet, 2 yenilgi alan Fenerbahçe, 18 puan ve averajla lider durumda bulunuyor. Good Angels Kösice de 10 maçta 8 galibiyet, 2 yenilgi, 18 puan ve averajla ikinci sırada yer alıyor.

İki takım arasında İstanbul’da yapılan karşılaşmada Fenerbahçe, rakibini 93-91 mağlup etmişti.

Didem Akın: ”İstanbul’a galibiyetle dönmek istiyoruz”

Haberin Devamı

Fenerbahçe Menajeri Didem Akın, deplasmanda Good Angels Kösice ile yapacakları maçı kazanarak, grup liderliğini sürdürmek istediklerini söyledi.

Akın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güçlü bir rakiple oynayacaklarını vurgulayarak, şöyle konuştu: ”Önemli bir maça çıkıyoruz. Slovakya deplasmanına kazanmak için gidiyoruz. Rakibin iyi bir kadrosu var. Biz de iyi bir ekibiz. Yarınki maç grup birinciliği için de önemli. Bu turda alacağımız her galibiyet, 2. turda bize avantaj sağlayacak. Bu yüzden yarınki maçı kazanarak, liderliğimizi sürdürmek istiyoruz.”

Yazarlar