Kadınlar Futbol Ligi Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü belli oldu

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü belli oldu

11.07.2023 - 15:19 | Son Güncellenme:

Kadın Futbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Petrol Ofisi'nde teknik direktör Serhat Deniz ile yollar ayrıldı. Deniz'in ayrılığı sonrası sarı-lacivertli ekibin yeni teknik direktörü de belli oldu.

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımının yeni teknik direktörü belli oldu

Kadın Futbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Petrol Ofisi'nde teknik direktör Serhat Deniz ile yollar ayrıldı. Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada. "Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevini yürüten Serhat Deniz'in sözleşmesi sona ermiştir. Kendisine bugüne dek verdiği emekler için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

47 yaşındaki teknik adam yönetiminde Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Kadın Futbol Süper Ligi'nde final oynamış ancak Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget'e uzatmalar sonucunda 4-2 mağlup olarak sezonu 2'nci tamamlamıştı.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLDU

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Teknik Direktörlük görevi için Gökhan Bozkaya ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Kariyerinde 2000-2002 yılları arasında sarı lacivertli formayı da giyen Gökhan Bozkaya ardından 2016-2019 yılları arasında Fenerbahçe U21 takımının ve 2019-2021 yılları arasında ise Fenerbahçe U19 takımının teknik direktörlük görevini yürüttü. Bozkaya, son olarak 2022-2023 sezonunda Yeni Malatyaspor’da yardımcı antrenör olarak görev aldı.

Haberin Devamı