Konyaspor Fenerbahçe maçı sonrası Hakan Keleş'ten istifa sinyali!

Fenerbahçe maçı sonrası Hakan Keleş'ten istifa sinyali!

10.01.2024 - 22:59 | Son Güncellenme:

Farklı Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Konyaspor'da istifa sinyali. Maç sonu Hakan Keleş'ten dikkat çeken açıklamalarda bulunurken kulüp Başkanı Ömer Korkmaz da "gereken neyse yapılacak" dedi.

Fenerbahçe maçı sonrası Hakan Keleşten istifa sinyali

Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 7-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Yeşil Beyazlı ekibin teknik direktörü Hakan Keleş'ten flaş açıklamalar geldi.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 7-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren goller Edin Dzeko (3), Mert Müldür, Szymanski, Batshuayi ve Uğurcan'ın kendi kalesine attığı golle geldi.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde bu sezon hücumdaki verimliliği istatistiklere de yansıtan Fenerbahçe, 3 kez 5 gol atarken, bugün de 7 gollü galibiyete ulaştı. Süper Lig’in en çok gol atan takımı olan Kanarya, 19 hafta sonunda gol sayısını 56'ya yükseltti.

Geçtiğimiz pazar günü ligde İstanbulspor’u 5-1 mağlup eden Fenerbahçe, son 2 lig maçında 12 gole imza attı. Sarı-lacivertliler, bu galibiyetle puanını 50’ye yükseltirken, yeşil-beyazlılar 18 puanda kaldı.

Haberin Devamı

HAKAN KELEŞ'TEN İSTİFA SİNYALİ

Konyaspor teknik direktörü Hakan Keleş maçın ardından "Çok üzgünüm. Ne bana ne Konyaspor'a yakışmadı. Hazmedemiyorum, camiadan özür diliyorum. Başkanımızla konuşup gereğini yapacağım." ifadelerini kullandı ve istifa sinyali verdi.

'GEREKEN NEYSE YAPILACAK'

Öte yandan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulumuz ve hocamızla konuşacağım. Bu gece gereken neyse yapılacak" dedi.

Yazarlar