Futbol Fenerbahçe Manchester United maçının canlı kanalı TRT 1! İşte ilk 11'ler...

Fenerbahçe Manchester United maçının canlı kanalı TRT 1! İşte ilk 11'ler...

03.11.2016 - 20:04 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Manchester United maçının canlı izlenecek kanalı merak ediliyordu. Özellikle Fenerbahçe Manchester United maçı şifreli mi şifresiz mi? sorusu akıllara takılmıştı. Fenerbahçe Manchester United maçının canlı ve şifresiz yayınlanacak kanalı TRT 1 oldu.

Fenerbahçe Manchester United maçının canlı kanalı TRT 1 İşte ilk 11ler...

Fenerbahçe Manchester United maçı için heyecan dorukta. Maça dakikalar kala Fenerbahçe Manchester United takımlarının ilk 11'leri açıklandı. İşte Fenerbahçe Manchester United maçı öncesi tüm detaylar...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE MANCHESTER UNİTED'İ KONUK EDİYOR

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde, geçtiğimiz hafta 4-1 yenildiği maçın rövanşında Manchester United karşısına çıkıyor. Temsilcimiz, güçlü rakibini yenerek hem ilk maçın rövanşını almak hem de gruptaki son 2 maç öncesinde iddialı duruma gelmek istiyor. Fenerbahçe'de UEFA listesinde olmayan Fernandao ve Aatıf ile sakatlıkları devam eden van der Wiel ile Ozan Tufan yok.

ManU'da ise Smalling, Carrick, Depay ve omzundan ciddi bir sakatlık geçiren Valencia kafilede yer almıyor.

Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 212. sınavını verecek. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geçirdiği 42. sezonda bugüne kadar 211 müsabakada boy gösterdi. Bu karşılaşmalardan 77'sini kazanan Fenerbahçe, 43 kez rakipleriyle berabere kaldı. Fenerbahçe, 91 mücadelede ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 264 gol gönderirken, kalesinde 317 gol gördü. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında iç sahada başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Taraftarı önünde 105. maçına çıkacak Fenerbahçe, Kadıköy'deki son 7 Avrupa kupası (6 galibiyet, 1 beraberlik) karşılaşmasında kaybetmedi.

Sarı-lacivertliler, 13 Eylül 1959'da Macaristan'ın Csepel takımıyla yaptığı ve 1-1 sona eren ilk Avrupa kupası maçından bu yana iç sahadaki 104 maçta 52 galibiyet aldı. Fenerbahçe, sahasındaki 21 maçtan beraberlikle ayrılırken, 31 müsabakada rakiplerine yenildi.

İç saha maçlarında rakip fileleri 153 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesindeki 115 gole engel olamadı.

Fenerbahçe-Manchester United karşılaşması, saat 21.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak.

FENERBAHÇE-MANCHESTER UNITED MAÇI BİLGİLERİ

STAT: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi

SAAT: 21.00

HAKEM: Milorad Mazic

KANALI: TRT 1

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Hasan Ali, Simon Kjaer, Martin Skrtel, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Volkan Şen, Lens, Moussa Sow.

TEKNİK DİREKTÖR: Dirk Advocaat

MANCHESTER UNITED: De Gea, Darmian, Rojo, Blind, Shaw, Schneiderlin, Herrera, Rashford, Pogba, Martial, Rooney.

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖR: Jose Mourinho

Yazarlar