Voleybol Fenerbahçe Opet'te 6 ayrılık! Zoran Terzic resmen açıklandı

Fenerbahçe Opet'te 6 ayrılık! Zoran Terzic resmen açıklandı

07.06.2023 - 13:19 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Opet'te bir ayrılık daha yaşandı. Sırp başantrenör Zoran Terzic ile yollar ayrılırken yerine gelecek isim de duyuruldu.

Fenerbahçe Opette 6 ayrılık Zoran Terzic resmen açıklandı

Misli.com Sultanlar Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Opet'te Sırp başantrenör Zoran Terzic ile yollar ayrldı. Ayrılık sonrası yerine gelecek başantrenör de netleşti. İşte sıcak gelişmeler...

Haberin Devamı

LİGDE 6 YIL SONRA ŞAMPİYON

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi Final Etabı üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 2 saat 21 dakika süren mücadele sonrası 3-2’lik skorla devirdi, seride durumu 3-0 yapan Sarı Melekler altıncı şampiyonluğunu elde etti.

FENERBAHÇE'DEN AYRILIK AÇIKLAMASI

Sarı-lacivertli kulüp yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Zoran Terzic’e Teşekkürlerimizle

2018-19 sezonundan itibaren Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Başantrenörlük görevini üstelenen Zoran Terzić ile yollarımız ayrılmıştır. Beş sezondur Takımımızı çalıştıran, Sarı Melekler ile birlikte 2022-23 sezonunda kazandığımız Şampiyonlar Kupası ve Sultanlar Ligi Şampiyonluğumuzda takımımızın Başantrenörlüğünü yapan Zoran Terzić’e, bugüne kadarki tüm emekleri için teşekkür ediyor; bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz."

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opette 6 ayrılık Zoran Terzic resmen açıklandı

YENİ BAŞANTRENÖR BELLİ OLDU
Fenerbahçe Opet'in yeni başantrenörü Novara'dan ayrılan Stefano Lavarini oldu. Sarı-lacievrtli kulüp İtalyan Başantrenör Stefano Lavarini'yi resmen duyurdu. Fenerbahçe açıklamasında şu ifadeler yer aldı: Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, yeni sezon yapılanması kapsamında İtalyan Başantrenör Stefano Lavarini ile anlaşma sağlamıştır.

Polonya Milli Takımı'nda da görev yapan Stefano Lavarini'ye Fenerbahçe Ailesine hoş geldin diyor, başarı ve şampiyonluklarla dolu yıllar diliyoruz.

 

TERZIC'IN YENİ ADRESİ DINAMO AK-BARS

Dinamo Ak-Bars, sarı-lacivertlilerin yollarını ayırdığı Zoran Terzic ile sözleşme imzaladığını açıkladı.

Fenerbahçe Opette 6 ayrılık Zoran Terzic resmen açıklandı

 FENERBAHÇE'DE AYRILIKLAR PEŞ PEŞE

Terzic dışında Fenerbahçe'de voleybolculardan da ayrılıklar yaşandı. Sarı-lacivertli ekip, Macris Carneiro, Anna Lazareva, Hristina Vuchkova, İpar Özay Kurt ve Beliz Başkır ile yolların ayrıldığını açıkladı.

 

SANTARELLI İDDİALARI DA GÜNDEMDEYDİ

Sarı melekler için Santarelli iddiaları da bulunuyordu. Fenerbahçe gelecek sezon için Daniele Santarelli'yi göreve getirmek için tüm şartları zorlayacağı ileri sürülürken diğer adaylar arasında İtalya Milli Takımı başantrenörü Davide Mazzanti, Çinli antrenör Lang Ping ve ero Volley Milano'yu çalıştıran İtalyan antrenör Marco Gaspari yer alıyordu.

Haberin Devamı

Yazarlar