Voleybol Fenerbahçe Opet'te 8 imza birden!

Fenerbahçe Opet'te 8 imza birden!

08.06.2023 - 16:16 | Son Güncellenme:

Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Opet, 4 ismin sözleşmesini uzatırken 4 yeni transferi resmen açıkladı.

Fenerbahçe Opette 8 imza birden

2022-2023 sezonunu Spor Toto Şampiyonlar Kupası ve Misli.com Sultanlar Ligi şampiyonluklarıyla tamamlayan Fenerbahçe Opet, 2023-2024 sezonunun kadro yapılanması kapsamında iç transferlerini duyurmaya devam ediyor. Öte yandan sarı-lacivertli kulüp 4 yeni transferi duyurdu

Haberin Devamı

MELİHA İLE 1 YILLIK İMZA
Sarı-lacivertliler, milli smaçörü Meliha Diken’in sözleşmesinin bir yıl uzatıldığını açıkladı. 

Fenerbahçe Opet’ten yapılan açıklama şu şekilde: “2021 yılında kadromuza kattığımız başarılı smaçör Meliha Diken’in sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Gelecek sezon da takımımızın formasını giyecek olan Meliha Diken’e başarılar diliyoruz.”

CANSU ÇETİN AÇIKLANDI
Sarı-lacivertliler, libero Cansu Çetin’in sözleşmesinin bir yıl uzatıldığını açıkladı. 

Fenerbahçe Opet’ten yapılan açıklama şu şekilde: “2020 yılında kadromuza kattığımız başarılı libero Cansu Çetin’in sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Gelecek sezon da takımımızın formasını giyecek olan Cansu Çetin’e başarılar diliyoruz.”

Fenerbahçe Opette 8 imza birden

MERYEM BOZ VE ERGÜL AVCI İLE DEVAM
Sarı-lacivertliler, tecrübeli orta oyuncu Ergül Avcı’nın sözleşmesinin bir yıl uzatıldığını açıkladı. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet’ten yapılan açıklama şu şekilde: “Geçtiğimiz sezon başında kadromuza dahil edilen orta oyuncumuz Ergül Avcı’nın sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Gelecek sezon da takımımızın formasını giyecek olan Ergül Avcı’ya başarılar diliyoruz.”

Fenerbahçe Opette 8 imza birden

STYSIAK, ADA GERMEN, DRCA VE FETISOVA FENERBAHÇE'DE
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, kadrosunu Ada Germen ve Sırp pasör Bojana Drca ile güçlendirdi. Öte yandan Rus yıldız Irina Fetisova ve Polonyalı Pasör çaprazı Magdalena Stysiak da sarı-lacivertli formayı gelecek sezon terletecek

İŞTE O AÇIKLAMA
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, kadrosunu Magdalena Stysiak ile güçlendirdi. Polonyalı pasör çaprazı ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varıldı.

2021/22 - 2022/23 sezonunda Vero Volley Milano takımında forma giyen Magdalena Stysiak, Vero Volley Milano, kariyerine 2014-2015 sezonunda Leningradka SMS PZPS Szczyrk takımında başladı. Polonyalı voleybolcu daha sonra sırasıyla Chemik II Police, Chemik Police, PSPS SMS Police U20, Grot Budowlani Łódźf ve Savino Del Bene Scandiccio formaları giydi.

Magdalena Stysiak'a ailemize hoş geldin diyor, sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu bir sezon yaşamasını temenni ediyoruz.

Haberin Devamı

Yazarlar