Skorer Fenerbahçe, Serkan Kırıntılı ile sözleşme yeniledi

Fenerbahçe, Serkan Kırıntılı ile sözleşme yeniledi

04.07.2012 - 13:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, bir oyuncusuyla daha nikah tazeledi. Sarı Lacivertli kulüp sözleşmenin detaylarını KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe, Serkan Kırıntılı ile sözleşme yeniledi

Volkan Demirel'i kadrosunda bulunduran, Mert Günok ile geçtiğimiz ay içinde sözleşme yenileyen Fenerbahçe yedek kalecilerden Serkan Kırıntılı ile de nikah tazeledi.
27 yaşındaki kaleci için KAP'A bildirilen yazı şu şekilde:
"Profesyonel futbolcumuz Serkan Kırıntılı ile 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarını kapsayan 2 yıl süreli sözleşme imzalanmıştır.
Sözleşme çerçevesinde yıllık garanti ücret: 750.000 TL, maç başı 25.000 TL'dir."

Haberin Devamı

Serkan Kırıntılı: Kalede güzel bir rekabet olacak

Fenerbahçe ile sözleşmesini 2 yıl uzatan kaleci Serkan Kırıntılı, sarı-lacivertli ekibin kalesinde güzel bir rekabetin yaşanacağını belirtti.

Sarı-lacivertli takımla 2 yıllık sözleşme yenileyen Serkan’ın, FBTV’ye yaptığı açıklamalar, kulübün internet sitesinde de yayımlandı.

Serkan, kalede yaşanacak rekabetle ilgili, ”Volkan ağabey (Volkan Demirel) dünyanın sayılı kalecilerinden biri. Mert de öyle. Yavaş yavaş kendisini kanıtlıyor. Kalede güzel bir rekabet olacak ve rekabetin olduğu yerde de başarı gelecektir. Saha dışında da Volkan ağabey ve Mert ile diyaloğumuz çok iyi. Zaten bunu da sahaya yansıtıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sözleşme yenilediği için mutlu olduğunu kaydeden Serkan, ”Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük camiası. Sözleşmemi uzattığım için mutluyum. Bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Fenerbahçe’deki ilk senemde şampiyon olduk, ikinci senemde de uzun yıllar kazanılamayan Türkiye Kupası’nı kazandık. Bu sezon, geçtiğimiz sezondan daha fazla kupayı kazanırız. Bu sezonu 2-3 kupayla tamamlarız” görüşünü dile getirdi.

Geçen sezondan daha iyi olacaklarına inandığını belirten Serkan, kampı sakatlık olmadan bitirip Şampiyonlar Ligi ön eleme ve TFF Süper Kupa ile lige iyi bir başlangıç yapmak istediğini kaydetti.

Fenerbahçeli kaleci, yeni transferler için de ”Buraya gelmişlerse, buraya layık oyunculardır” değerlendirmesini yaptı.

Yazarlar