Basketbol Fenerbahçe taraftarı Berlin'e akın edecek

Fenerbahçe taraftarı Berlin'e akın edecek

21.04.2016 - 10:14 | Son Güncellenme:

Real Madrid’i 3-0’lık seriyle deviren F.Bahçe’yi Berlin’de oynanacak Final-Four’da yalnız bırakmak istemeyen sarı-lacivertli taraftarlar, tur şirketlerine akın ediyor

Fenerbahçe taraftarı Berline akın edecek

THY Avrupa Ligi'nde İspanyol devi Real Madrid'i 3-0'lık seriyle yerle bir ederek üst üste ikinci kez Final -Four'a çıkan Fenerbahçe'de büyük coşku yaşanıyor. Son şampiyon Real Madrid'i tarihinde ilk kez İspanya'da dize getirmeyi başaran sarı-lacivertlilerde şimdi tüm gözler, 13-15 Mayıs'ta Almanya'nın Berlin şehrinde oynanacak olan Dörtlü- Final'e çevrildi. Geçen yıl kaçırdıkları şampiyonluğa bu sezon ulaşacaklarına inanan F.Bahçeli taraftarlar, takımlarına destek olmak için Berlin'e hücum edecek. Organizasyon için talep toplamaya başlayan tur şirketleri, maçın bitiş saatinden itibaren başvuruların geldiğini bildirdi. Final Four için Türkiye'den en az 4-5 özel uçağın Berlin'e kalkması ve binlerce Türk taraftarın bu şehre gideceği öngörülüyor.

Haberin Devamı

LABORAL TEHLİKELİ

Fenerbahç e Başantrenörü Zeljko Obradovic, Dörtlü Final'de eşletikleri İspanya temsilcisi Laboral Kutxa'ya dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı. Hazırlanmak için önlerinde zaman olduğunu belirten Sırp hoca, "Laboral Kutxa çok kaliteli ve tehlikeli bir takım. Dörtlü Final için favori gösteremem. Her şey olabilir. Benim şu andaki işim Fenerbahçe'yi en iyi şekilde bu finallere hazırlamak" şeklinde konuştu.

VESELY MÜJDESİ

Sağ ayak aşil tendonundan sakatlanan ve uzun süredir takımdan ayrı olan Fenerbahçe'nin yıldız pivotu Jan Vesely de Dörtlü Final'de sahada olacak. Obradovic, Çek yıldızın durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Jan Vesely bizim için gerçekten çok önemli bir oyuncu. Her an oyunu değiştirebiliyor. Onun da hazır bir biçimde takıma katılmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı. (Sabah)