Futbol Fenerbahçe transfer haberleri - 21 Haziran Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer haberleri - 21 Haziran Fenerbahçe transfer gündemi

21.06.2017 - 10:13 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Valbuena ve Dirar ile transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de hedef golcü transferi. Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda yönetim dört koldan golcü arayışını sürdürüyor. Peki adaylar belli mi? İşte Fenerbahçe transfer gündemi...

Fenerbahçe transfer haberleri - 21 Haziran Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transferi bu sezon Ağustos'a bırakmak istemiyor. Transfer çalışmalarına seri bir şekilde devam eden Fenerbahçe yönetimi sezon öncesi kampına yeni transferleri ile eksiksiz başlamak istiyor. İşte Fenerbahçe'de transfer gündemini oluşturan isimler...

Haberin Devamı

Fenerbahçe, golcü transferi için bastırıyor

Yeni sezona bomba gibi başlayarak 4. yıldızı almak isteyen Fenerbahçe'nin golcü arayışları tüm hızıyla sürüyor.

Sarı-Lacivertliler, transferdeki ilk tercihlerinden biri olan forvet takviyesi için yoğun mesai harcıyor. Aday çok. Yönetim, en doğru kararı vermek adına bu konuda ince eleyip sık dokuyor. İşte golcü transferinde son gelişmeler...

Doumbia imzaya yakın

Roma'nın yıldızı için yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edildi. Fenerbahçe, Doumbia'nın yıllık 3 milyon Euro'luk maaşının bir bölümünü İtalyan ekibine ödetmek için hazırlıkları sürdürüyor. Ancak yönetim 29 yaşındaki oyuncunun transferini ağırdan alıyor. Çünkü hem öncelik bu oyuncuda değil hem de Doumbia'ya imza attırmak diğerlerine oranla daha kolay. Fenerbahçeli yöneticiler eğer öncelikli adaylarda ilerleme kaydedemezse, Roma'ya giderek Seydou Doumbia'nın işini bitirecek.

Haberin Devamı

Batshuayi 1 numaralı aday

Belçikalı forvet, taraftarların rüyalarını süslüyor. Hem Batshuayi hem de onu isteyen kulüpler, Chelsea'nin bir an önce yeni forvet transferini yapmasını bekliyor. Maviler, Romelu Lukaku'nun işini büyük ölçüde bitirdi, Alvaro Morata için de devreye girdi. Batshuayi'nin kiralık olarak yollanma ihtimali çok yüksek. 23 yaşındaki oyuncunun talibi çok. Ancak Batshuayi'nin, "Şampiyonluk yarışı veren bir takımda oynamak istiyorum" sözleri, Fenerbahçe'nin umudunu artırıyor.

Perez hiç kolay değil

İspanyol oyuncu sadece Fenerbahçe'nin değil Galatasaray'ın da gündeminde. Ancak yaptığı her açıklamada önceliğinin ülkesi İspanya'ya dönmek olduğunu dile getiren Perez'i ikna etmek kolay değil. 28 yaşındaki oyuncunun bir diğer önceliği de yeni gideceği takımda oynama garantisi almak. Sevilla ve Deportivo bu transferde önde görünüyor. Sarı-Lacivertliler, her şeye rağmen golcü oyuncunun menaceri Rodrigo Fernandez ile bir görüşme yaparak teklif iletmeyi planlıyor.

Mathieu Valbuena gibi Andre-Pierre Gignac da Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'deki ilk teknik direktörlük döneminde kadroda görmek istediği oyunculardan biriydi.

Haberin Devamı

Kocaman, Valbuena'ya kavuştu. Gignac da bir kez daha gündeme geldi. Meksika'nın Tigres takımının formasını giyen 31 yaşındaki oyuncu, 2018'deki Dünya Kupası'nı düşünerek kendini daha fazla göstermek adına Avrupa'ya dönmek istiyor.

Tigres, 1 yıllık sözleşmesi bulunan Gignac için kapıyı 5 milyon Euro'dan açıyor. (Aspor)

Aziz Yıldırım'ın dev planı; Vincent Aboubakar

Beşiktaş, Aboubakar konusunu bir türlü çözemeyince devreye Fenerbahçe girdi. Kanarya Porto'ya 10 milyon Euro teklif etti. Sarı-Lacivertliler Kjaer ve Ozan'ı satması halinde paranın büyük bölümünü golcü oyuncuya yatıracak....

Beşiktaş, Aboubakar'ın 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu henüz kullanmazken sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı- Lacivertliler, Kamerunlu oyucunun transferi için devreye girerek Porto'ya sürpriz bir teklif yaptı. Kjaer'i ve Ozan Tufan'ı satmaya çalışan Sarı-Lacivertliler elde edeceği paranın büyük bir bölümünü Aboubakar transferine yatırmaya karar verdi.

Porto'ya "Eğer Beşiktaş 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmazsa biz Aboubakar'ı transfer etmek istiyoruz. Ancak bunun için Kjaer ve Ozan Tufan'ın satışının gerçekleşmesini bekliyoruz" mesajını iletti. Beşiktaş'ın 30 Haziran'a kadar opsiyonu kullanma hakkı olduğunu Fenerbahçe'ye ileten Porto "Eğer kullanmazlarsa Aboubakar'ı size verebiliriz" yanıtı verdi.

Haberin Devamı

KJAER VE OZAN'IN PARASI TRANSFERLERE

Kjaer'i 15 milyon Euro, Ozan Tufan'ı 8 milyon Euro'ya satmayı planlayan Sarı-Lacivertliler 18 milyon Euro'yu transfer bütçesi olarak kullanmayı düşünüyor. 10 milyon Euro'yu Aboubakar'ın bonservis ücreti olarak düşünen Fenerbahçe kalan paranın bir kısmını Valbuena ve Dirar'ın toplam 4.5 milyon Euro'luk bonservis bedeline ayıracak. Sarı- Lacivertliler, paranın kalan diğer kısmıyla da bir kanat, bir orta saha, bir de stoper transferi yapacak. (Aspor)

Swansea, Martin Skrtel'a talip oldu

Premier Lig takımlarından Swansea'nin Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Martin Skrtel'a talip olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'ye transfere kaynak oluşturmak için şans doğdu. Swansea'nin Gomis'i G.Saray'a satıp oradan gelecek parayla Skrtel'i 5-6 milyon sterlin'e alacağı iddia edildi.UEFA'nın Finansal Fair Play kuralları gereği transfer yapmak için oyuncu satmak zorunda olan Fenerbahçe'nin 7 milyon euro'ya Simon Kjaer'i satacağı belirtilirken, İngiltere'den sürpriz bir iddia geldi. Galatasaray'a Bafetimbi Gomis'i satmaya hazırlanan Swansea'nin Martin Skrtel'i istediği ortaya çıktı. İngiliz ekibinin menajeri Paul Clement'in yaş ortalaması 25'in altında olan defansa Skrtel gibi tecrübeli bir ismi monte ederek geçen sezon ligin en çok gol yiyen takımı olmaktan kurtulmayı amaçladığı bildirildi.

Haberin Devamı

Tek sorunun şimdilik Slovak futbolcunun Türkiye'de kazandığı yükek maaş olduğu ancak Premier Lig'e dönme şansını da kaçırmak istemediğinin altı çizildi. Swansea'nin 32 yaşındaki tecrübeli stoper için 5-6 milyon sterlin ödeyebileceği öne sürüldü.

49 MAÇTA 3 GOL

Fenerbahçe formasıyla bu sezon toplam 49 resmi maça çıkıp tamamına ilk 11'de başlayan tecrübeli savunmacı, 3 gol-2 asistle oynadı; 15 sarı, 1 de kırmızı kart gördü. (Fotomaç)