Futbol Fenerbahçe transfer haberleri 27 Haziran 2016

Fenerbahçe transfer haberleri 27 Haziran 2016

27.06.2016 - 15:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transferde emin adımlarla yoluna devam ediyor. Aatif Chahechouhe ve Van der wiel ile anlaşan Fenerbahçe'de hedef stoper mevkisine transfer yapmak. Peki Fenerbahçe transfer listesinde hangi isimler yer alıyor. İşte son dakika gelişmeleri ve merak edilen tüm detaylar...

Fenerbahçe transfer haberleri 27 Haziran 2016

Geçen sezon yaptığı transferler ile büyük ölçüde hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe bu sezon transferde hata yapmak istemiyor. UEFA'nın belirlediği Fair-play kuarllarına uymak zorunda olan Fenerbahçe'de hangi isimler öne çıkıyor. İşte Fenerbahçe transfer listesi ve merak edilen tüm detaylar...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de hedef Mike Havenaar

Uygun bir teklif gelmesi halinde Robin van Persie’yi satmayı düşünen F.Bahçe yönetimi, alternatif golcü arayışına başladı. Kanarya’nın Hollanda ekiplerinden ADO Den Haag forması giyen Mike Havenaar’la ilgilendiği öğrenildi.

UEFA’dan gelen FFP uyarısı nedeniyle maliyeti uygun transferlere yönelen Fenerbahçe, rotayı Hollanda’ya çevirdi.

Değerini bulması halinde Robin van Persie’yi satmayı düşünen Sarı-Lacivertli yönetim, golcü transferi için harekete geçti.

Fenerbahçe transfer haberleri 27 Haziran 2016

RVP’nin olası ayrılığının ardından forvet mevkisinde Fernandao’ya alternatif aranırken, Hollanda Ligi ekibi ADO Den Haag’da forma giyen Hollanda asıllı Japon forvet Mike Havenaar’la yakından ilgilenildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ancak yeni sezon öncesinde transfer bütçesini verimli kullanmak isteyen Sarı-Lacivertliler, Hollanda ekibinin 29 yaşındaki oyuncu için istediği 3 milyon Euro’yu çok buldu.

İki takım arasındaki görüşmelerin sürdüğü ve 2 milyon Euro seviyelerine inilmesi durumunda bu transferin gerçekleşebileceği kaydedildi.

HOLLANDA ASILLI JAPON!

Hollandalı bir ailenin çocuğu olan Mike Havenaar, Japonya’nın Hiroşima kentinde dünyaya geldi.

Kariyerine Yokohama takımında başlayan golcü oyuncu, 2011- 12 sezonunun ara transferinde Hollanda ekiplerinden Vitesse’ye imza atarak Avrupa’ya adım attı. 2.5 sezon Vitesse forması giyen 29 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonu ADO Den Haag’da tamamladı.

Hollanda asıllı Japon oyuncu, burada çıktığı 36 karşılaşmada 18 gol atıp, 4 de asist yaparak dikkat çekti. (Habertürk)

Van Persie'nin yerine Hulk.

Bugün sezonu açacak olan F.Bahçe’de, Robin Van Persie kadroda yok. “Takım bul” denilen Hollandalı golcünün yerine Zenit’li Hulk düşünülüyor Vitor Pereira’nın Porto’dan öğrencisi olan Brezilyalı yıldızın kiralanması için temaslara başlandı. Son sözü Zenit’in yeni hocası Lucescu söyleyecek

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de camiayı son derece heyacanlandıracak bir isim gündeme geldi. Geçmişte de Fenerbahçe ile adı anılan bu futbolcu Hulk'tan başkası değil. Brezilyalı golcü, bekleneni veremeyen Robin van Persie'nin yerine düşünülüyor. Sızan bilgilere göre Fenerbahçe, teknik direktör Pereria'nın istemediği van Persie'ye bir süre önce "Kendine kulüp bul" dedi. Hollandalı yıldız da başta Lazio olmak üzere Avrupa'dan bazı kulüplerle görüşmelere başladı. Robin van Persie, Fenerbahçe'nin bugünkü sezon açılışına da katılmayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri 27 Haziran 2016

Van Persie cephesinde bu gelişmeler olurken, Pereira bu futbolcunun yerine Porto'dan eski öğrencisi Hulk'u istedi. Sarı-lacivertli yönetim de Zenit forması giyen Brezilyalı golcü için kolları sıvadı. Yüksek bonservis bedeli nedeniyle Hulk'u sadece kiralık düşünen Fenerbahçe, iyi ilişkiler içinde olduğu Zenit'e bu talebini iletti. Zenit yönetimi ise kararı yeni teknik direktör Lucescu'nun vereceğini belirtti. Kadroda gençleştirme operasyonu yapmayı planlayan Lucescu'nun, 29 yaşındaki Hulk'un kiralanmasına onay verip vermeyeceği merakla bekleniyor. (Fotomaç)

Valencia Nani’yi almaya geliyor..

Sözleşmesinde “8.5 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi bulunan Luis Nani’yi Valencia transfer etmeye geliyor Portekizli yıldızın menajeri 1-2 güne kadar İstanbul’a gelecek..

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarını sürdüren ve önce gözden çıkarılan isimlerle vedalaşma planını devreye sokan Fenerbahçe'de, ayrılacak isimler arasında yer alan Nani için Valencia iddiaları ciddileşti...

İspanya basınında yer alan habere göre, Portekizli oyuncunun menajerlerinden Federico Pastorello, 27 Haziran Pazartesi günü Valencia'ya geçerek yöneticilerle bir araya gelecek ve transfer için son temasları gerçekleştirecek. Haberde yer alan detaylara göre, Nani'nin sözleşmesinde 30 Haziran'a kadar geçerli olan 8,5 milyon Euroluk bir çıkış maddesi var ve Valencia da bu bedelin Portekizli isim için oldukça uygun olduğunu düşünerek transferi bir an önce noktalamayı planlıyor. Valencia, Nani'yi Feghouli'nin yerine transfer edecek...

EURO 2016 ETKİSİ

EURO 2016'da Portekiz'in Hırvatistan'ı yenerek çeyrek finaist olması ilk 11 oyuncusu Nani'nin fiyatını da etkiledi. Valencia 8.5 milyon Euro'ya sonunda çıktı!..

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım: 15 de verseler Kjaer'i satmıyorum

Başkan Aziz Yıldırım, geçen sezon gösterdiği performansla Avrupa’nın dev kulüplerini peşine takan Danimarkalı stoperin takımda kalacağını açıkladı ve “15 milyon Euro da verseler Kjaer satılmayacak” diyerek kapıları kapattı.

Fenerbahçe’nin geçen sezon başında Fransa’nın Lille takımından 7.65 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Danimarkalı stoper Simon Kjaer, geride kalan sezonda takımın en iyi oyuncusu olarak sivrilmişti.

Gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ‘Viking’, Avrupa’nın dev kulüpleri başta olmak üzere birçok takımın transfer listesine girdi. Hatta bazı kulüplerin 15 milyon Euro’luk teklif yapmaya hazırlandığı öğrenilirken, başkan Aziz Yıldırım, Simon Kjaer’in takımda kalacağını açıkladı.

Başkan Yıldırım, “15 milyon Euro da verseler Kjaer satılmayacak” diyerek transfer haberlerine noktayı koydu. (Habertürk)

Yazarlar