Futbol Fenerbahçe transfer haberleri - 9 Ağustos Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer haberleri - 9 Ağustos Fenerbahçe transfer gündemi

09.08.2017 - 11:53 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe yönetimi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Valbuena, Dirar, Kameni ve Mehmet Ekici gibi birbirinden değerli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe transferde eksik bölgelere takviye yaparak tam kadro sezona girmenin planlarını yapıyor. İşte Fenerbahçe tranfer gündemi...

Fenerbahçe transfer haberleri - 9 Ağustos Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transferde santrafor ve 10 numara arayışlarını sürdürüyor. Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe transfer hedeflerini belirledi. İşte Fenerbahçe'nin transferi için uğraştığı isimler...

Haberin Devamı

Soldado, Fenerbahçe'ye transfer oluyor

Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala Fenerbahçe golcü oyuncu konusunda büyük aşama kaydetti. Bu sezon şampiyon olarak 4. yıldızı takmak isteyen Fenerbahçe'den bir transfer daha gelmek üzere. Sarı lacivertliler, İspanyol golcü Soldado transferinde büyük aşama kaydettiği belirtildi.

Fenerbahçe'ye Ben Arfa müjdesi

10 numara transferinde Hatem Ben Arfa'ya kilitlenen Fenerbahçe'ye müjdeli haberler gelmeye devam ediyor.

Fransız yıldıza eski kulübü Nice'in de ilgi göstermesi Sarı-Lacivertli yönetimin canını sıkıyordu. Fakat Nice kulübünün başkanı Jean-Pierre Rivere dün yaptığı açıklamayla adeta yüreklere su serpri.

Rivere, "Ben Arfa'yı çok beğenirim. Ancak o konu bizim için kapandı" ifadesini kullandı. Bu gelişmenin ardından yıldız futbolcunun transferinde Fenerbahçe tek başına geldi.

Haberin Devamı

PSG ile sorunlarını büyük oranda çözen Ben Arfa'nın hafta sonuna kadar İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'den Emre Mor atağı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertlilerin transfer gündemindeki Emre Mor hakkında açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivetli kulübün transfer gündemindeki Emre Mor ile ilgili açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Emre Mor için daha dün teklif yaptık. 2 milyon euro kiralık, 8 milyon euro da sonra alma şartı ile... Daha Dortmund'dan bize geri dönüş yapmadılar. Inter'den bir oyuncu istiyorlar ve bundan dolayı oyuncuya baskı yapıyorlar" diye konuştu.

"Van der Wiel, gitmek istiyor" diyen Yıldırım, "Bunun talebini bize iletti. Bu konuda ekonomik kısımdan çok takımdaşlığa bakmak gerekiyor. Aykut Kocaman'ın kararına göre hareket edeceğiz. Kararı hocamız verecek" dedi.

Lucas Lima'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

Yeni sezon öncesi son hazırlık karşılaşmasını dün Cagliari ile oynayan Fenerbahçe'ye transferde kötü haber geldi.

Aykut Kocaman ve Sarı-Lacivertli yönetimin devre arasıda da olsa kadrosuna katmak istediği Lucas Lima transferi başka bahara kaldı. Yıldız oyuncu Brezilya basınına yaptığı açıklamada, "Henüz karar vermedim. Bunu çok düşünmedim. Zamanın akmasına izin veriyorum. Ben burada mutluyum ve kazanacağımıız unvanlarla daha mutlu olmayı umut ediyorum" dedi.

Yazarlar