Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

22.01.2013 - 10:44 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

BEDAVA GEL SEZER

Son kez Emenike

F.Bahçe'den dev adım

Belhanda Fenerbahçe'ye imza atıyor

Nicollin: "Belhanda F.Bahçe'ye gitmeyecek"

BEDAVA GEL SEZER

F.Bahçe’nin Belhanda transferinde sona yaklaşması üzerine siyah-beyazlı kulübe “Gelmeye hazırım” mesajı gönderen yıldız futbolcuya, “Önce bonservis sorununu hallet” yanıtı verildi.

Öne geçtiği bir maçta daha sahadan galibiyetle ayrılamayan ve özellikle yedek kulübesinin kalitesi yeniden sorgulanır hale gelen Beşiktaş transfer için atağa kalktı. Geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile yaptığı sohbette, “Galatasaray, Sneijder‘i alırsa biz de transfer yaparız” diyen başkan Fikret Orman’ın da onayıyla yerli bir futbolcu arayan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe’deki günleri sayılı olan Sezer Öztürk’ten mesaj aldı. Alınan bilgilere göre Beşiktaş Futbol Komitesi ile temasa geçen Sezer ve menajeri, “Beşiktaş’a gelmeye hazırız” mesajı iletti. Ancak siyah-beyazlıların buna cevabı net oldu: “Bonservisi sorununu halledin ondan sonra konuşalım…

Haberin Devamı

” BORSAYA DA BİLDİRİLDİ

F.Bahçe’nin borsaya da bildirdiği Belhanda için son aşamaya geldiğini bilen Beşiktaş, bu transferin gerçekleşmesi halinde takımda forma şansı mucizelere kalacak Sezer’in sarı-lacivertlilerden bonservisini almasını istiyor. Bu sayede bonservis ücreti ödemekten kurtulmayı planlayan siyah-beyazlılar dikkatini Sezer Öztürk’ün Fenerbahçe Yönetimi ile yapacağı görüşmelere çevirdi. Belhanda imzaya gelir gelmez Sezer de anlaşmalı fesih için sarı-lacivertlilere başvuracak. Sezer, geçtiğimiz sezon 3 milyon euroya geldiği F.Bahçe’de sakatlıkların da etkisiyle şimdiye dek sadece 17 kez forma giyebildi.

27 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu bu sezon oynadığı 11 maçta 5 gol kaydetti. Sezer bu sezon özellikle sonradan girdiği maçlardaki etkili futboluyla göze girdi.

Son kez Emenike

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe eski futbolcusu Emenike için son bir girişimde bulunacak ve Spartak Moskova’ya bedelli kiralama teklif edecek. Spartak’ın bu teklife de sıcak bakması beklenmiyor.

F.Bahçe'den dev adım

Haberin Devamı

Sow'un yanına forvet arayan F.Bahçe, Milan'ın yıldızı Robinho'yu bitiriyor. G.Saray'ın Sneijder transferinden sonra sessiz kalmamaya karar veren F.Bahçe, Belhanda'yı KAP'a bildirmek dışında Robinho için de girişimlerini hızlandırdı. F.Bahçe'nin ünlü Brezilyalı golcü için İtalyan kulübüyle anlaştığı belirtildi. Daha önce 10 milyon euro isteyen Milan'ın, F.Bahçe'nin 8 milyon euro'luk teklifine 'Evet' dediği öğrenildi. İtalyan basını Milan'dan yılda 4 milyon euro alan 28 yaşındaki golcü oyuncunun eline vergiler çıktıktan sonra 2.5 milyon euro kaldığını, F.Bahçe'nin 3 milyon 250 bin euro ile Robinho'yu ikna etmesinin zor olmadığını da yazdı. Real Madrid ve Manchester City formalarını da giyen Robinho, Milan'da 74 maçta 22 gol attı.

PARAYI STOCH ÖDEYECEK!

F.Bahçe, Robinho'nun yıllık ücretini Stoch'u satarak karşılayacak. Sarı-lacivetli ekibin bir süredir pazarlıkta olduğu Dinamo Moskova'ya Stoch'u "Geri alma opsiyonlu" satacağı belirtiliyor. Lokomotif Moskova ve CSKA Moskova'nın da istediği Slovak futbolcu için F.Bahçe en az 6 milyon euro bonservis talep etti.

Haberin Devamı

Belhanda Fenerbahçe'ye imza atıyor

Elazığspor beraberliği sonrası karamsar düşüncelerin hakim olduğu Fenerbahçe camiası dün akşam gelen müjdeli haberle tekrar havaya girdi. Yönetim kurulu, Fransa’nın son şampiyonu Montpellier’in Faslı hücum oyuncusu Younes Belhanda transferi için kulübüyle ve kendisiyle görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Başkan Aziz Yıldırım’ın cumartesi günü yapılan divan kurulu toplantısında üyelere, “O iş bitti” diyerek adeta müjdesini verdiği transferin resmiyete dökülmesi için sadece sözleşmenin imzalanması kaldı. Galatasaray’ın, Wesley Sneijder’i İstanbul’a getirdiği günde duyurulan müjdeli haber, 2-2’lik Elazığ beraberliği sonrası morali bozulan camiayı tekrar havaya soktu.

Franck Ribery örneği Başkan Aziz Yıldırım’ın, Aykut Kocaman’ın ısrarla transferini istediği Belhanda konusunda çok olumlu düşüncelere sahip olduğu ve bu nedenle transfer için ciddi bir mesai yaptığı ortaya çıktı. Yıldırım’ın, Sneijder-Belhanda kıyaslaması yapanlara verdiği karşılık da hayli çarpıcı: “Nicolas Anelka gibi bir dünya markasını aldığımızda Galatasaray Franck Ribery’yi getirmişti. İki oyuncu kıyaslanamayacak düzeydeydi. Ama Ribery de şimdi bir dünya markası haline geldi. Belhanda Türkiye’de bugüne dek pek tanınmıyordu ama 2 sene sonra hangi düzeye geldiğini herkes görecek.” Trabzon’a yetişiyor! Aziz Yıldırım’ın iddialı sözlerle bahsettiği Belhanda’nın Türkiye’ye geliş tarihi de aşağı yukarı netleşti. 22 yaşındaki yıldızın, Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Fas Milli Takımı’nın performansına göre bu ayın sonunda ya da şubat başında Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. En kötü senaryo ise şu; Fas 10 Şubat’taki finale kadar yürüyecek. Bu durumda ise Belhanda 22. haftada Avni Aker’de oynanacak Trabzonspor sınavında çubuklu forma ile sahada olabilecek

Haberin Devamı

Nicollin: "Belhanda F.Bahçe'ye gitmeyecek"

Montpellier Başkanı Louis Nicollin, Fransız medyasına yaptığı açıklamalarla kafaları karıştırdı. Nicollin, Fenerbahçe'nin bugün akşam saatlerinde görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Younes Belhanda'nın sarı-lacivertli takıma gitmeyeceğini savundu. L'Equipe'e konuşan Fransız ekibinin sıradışı başkanı, "Belhanda'nın da gitme izni var. Ama Türkiye hariç. Kim istiyor onu bilmiyorum. Ohoo, Türkiye meselesi karışık (finansman garantisi vs). Oraya gitmeyecek, bu imkansız. En fazla İngiltere'ye ya da Almanya'ya gider, ben oyuncularımı hep oralara satarım. Barça ve Real'i dışarıda bırakırsak İspanya bile çok zor." ifadelerini kullandı.

"Mbiwa g*tse ben ne yapayım!" Öte yandan Nicollin, Newcastle United ile anlaştığı iddia edilen Mapou Yanga-Mbiwa'yı garip bir dille eleştirdi. 23 yaşındaki oyuncu, 8 milyon avro karşılığında Newcastle United'ın yolunu tutarken; Nicollin, yine kendine has bir üslupla transfer hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Nicollin, oyuncusu hakkında "Newcastle'ı mı tercih etmiş? Oyuncu g*tse ben ne yapayım? Ama sanırım bu transferde Alan Pardew önemli rol oynadı. Bana sorarsanız Newcastle çok kötü bir seçim. Önümüzdeki sene tekrar takımdan yollarlar. Neyse, beni ilgilendirmiyor. Kimsenin yeri doldurulmaz değildir. Ben aldığım paraya bakarım." diyerek Mbiwa ve Newcastle'ın tercihini eleştirdi. Mbiwa, bu sezon Ligue 1'de 16 kez Montpellier forması giydi.