Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

27.07.2013 - 10:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Haberin Devamı

Cardozo’da mutlu son

Emenike şimdi bile imzayı atar

Cardozo’da mutlu son

F.Bahçe Yönetimi, 2 gün önce kesin olarak anlaşmaya vardığı Benfica ile o saatten beri ödeme konusunda pazarlık halindeydi. AMK, günler önce Cardozo’nun F.Bahçe’ye satıldığının haberini duyurmuştu. Ve aradaki ufak pürüzler yüzünden açıklanmayan transferde artık hiçbir sorun bulunmuyor. Yani Cardozo’nın yeni rengi artık sarı-lacivert! BUNA göre F.Bahçe Kulübü, Benfica’ya 10+3 milyon euro ödeyecek. Başta duran 10’luk kısım nakit olarak Portekiz kulübüne verilecek. Bunun 6 milyon eurosunu başkan Aziz Yıldırım, Doğuş Holding Patronu Ferit Şahenk ile eski yöneticiler Nihat Özdemir ve Ali Koç ceplerinden ödeyecek. Daha önce Sow’da devreye giren bu isimler bir kez daha kulübe büyük bir katkı yapacaklar.

NEDEN AÇIKLAMA YOK?

Haberin Devamı

Geriye kalan 4 milyon euro ise kulübün kasasından 2 taksitle çıkacak. Bu taksitler 1 yıl içinde ödenecek. 3 milyon euroluk kısmı ise bonuslara dayanıyor. Oyuncunun atacağı gol sayısı, kazanılacak kupalar 3 milyon euroluk bir bonusu da yanında getirebilir.

Şimdi tüm bu detaylar ortadayken açıklama neden yapılmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Bunu biz de merak ediyoruz. Herhalde F.Bahçe’nin bir sürprizi olacak ki hala transferi resmi siteden açıklamadı!

Emenike şimdi bile imzayı atar

Sarı-lacivertli ekibin Cardozo'ya alternatif olarak belirlediği Emenike cephesinden çarpıcı açıklamalar geliyor. Spartak Moskova'da forma giyen 26 yaşındaki oyuncunun menajeri Erdem Konyar, Emenike'nin yeniden teklif gelmesi halinde Fenerbahçe'de oynamayı çok istediğini ifade etti. Emenike'nin F.Bahçe'ye imza atmaya hazır olduğunu bildiren Konyar, "Moskova'yı da çok seviyor ama Türkiye onun için farklı. Aklı hep F.Bahçe'de. Sakatlığı da tamamen geçti, hiçbir problemi yok" dedi. Fenerbahçeli yöneticilerin geçtiğimiz haftalarda Moskova'ya giderek Spartak Moskova yöneticileri ile gö-rüştüğünü söyleyen Konyar, "Ben o toplantıda yoktum ama gelişmeler hakkında bilgim var. Fenerbahçe, Emenike'ye hâlâ çok sıcak bakıyor" dedi.

Yazarlar