Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

13.08.2013 - 10:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Haberin Devamı

Fener’de Erkan harekatı

F.Bahçe devreye girdi!

Ya Shaqiri ya Nani

Fener’de Erkan harekatı

Transferi Emmanuel Emenike’yi renklerine bağlayarak kapattığı düşünülen Fenerbahçe, yeniden Eskişehirspor’un tecrübeli oyuncusu Erkan Zengin’i gündemine aldı. Krasic’i gözden çıkaran teknik direktör Ersun Yanal, yönetime verdiği raporda eski öğrencisinin alınmasını istedi. Erkan’ın yerli statüsünde oynayacak olması yabancı kontenjanıyla ilgili alternatif sorununu da ortadan kaldırmış olacak. Yöneticilerin Eskişehirspor ile Erkan için hafta içinde yeniden görüşmesi bekleniyor.

F.Bahçe devreye girdi!

‘Arda Turan yuvaya dönecek mi?’ sorusuna cevap aranırken, F.Bahçe’nin milli yıldız için Atletico Madrid’e 20 milyon euro bonservis bedeli önerdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

İspanyolların, sarı-kırmızılıların yaptığı 16 milyon euro + Riera teklifini geri çevirmesinin ardından Aziz Yıldırım’ın devreye girdiği iddia edildi. Kesenin ağzını açan sarı-lacivertlilerin, yıldız oyuncuya da 4.5 milyon eurosu garanti olmak üzere maç başı ve bonuslarla yıllık 6 milyon euroluk ücret önerdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ya Shaqiri ya Nani

Fenerbahçe'nin önceki gece Süper Kupa maçında sergilediği futbolun soru işaretlerine neden olması, sarı-lacivertli ekipte transfer planlarını değiştirdi. Başkan vekili Abdullah Kiğılı'nın önceki günkü karşılaşma öncesi "Transferi kapattık" demesine rağmen Galatasaray derbisi sonrası transfer dosyası yeniden açıldı.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Orta sahanın ortasında ve kanatlarda aksayan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ile yapılan değerlendirmenin ardından iki yıldız yeniden gündeme alındı. Bayern Münih'li Shaqiri ve Manchester United'lı Nani için çalışmalara başlayan sarı-lacivertli kulüpte bu hafta yoğun bir transfer trafiği yaşanacak.