Basketbol Fenerbahçe Ülker Siirt’i salladı

Fenerbahçe Ülker Siirt’i salladı

16.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertliler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında tam kadro halinde gittikleri Siirt’te büyük ilgi gördü. Aziz Yıldırım ve yöneticiler de ziyarette hazır bulundu

Fenerbahçe Ülker Siirt’i salladı

ÜMİT AVCI

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, Siirt’e giderek, farklı etkinliklere katıldı. Siirt Havalimanı’na inen sarı-lacivertli basketbolcular büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Basketbolcular, Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç’la birlikte öğle yemeğinde bir araya geldi. Siirt Üniversitesi’ndeki panelde Coach Simone Pianigiani, Ömer Onan, Mike Batiste ve kondisyoner İlker Belgutay katılarak, öğrencilerle sohbet etti.

Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan Tahir Perek, yönetici Tolga Deniz Aytöre, eski yöneticilerden Nihat Özdemir ve Murat Özaydınlı ile birlikte Siirt’e geldi.

Neşeli maç

Fenerbahçe Ülker akşam Siirt Şöhretler Karması ile yaptığı gösteri maçıyla etkinliklerini bitirdi. Atatürk Spor Salonu’nu dolduran Siirtliler, neşeli maçta sarı-lacivertli oyunculara büyük ilgi gösterdi. Fenerbahçe Ülker maçı 38-27 kazandı. Ömer, Batiste ve Preldzic, Siirt Karması’nda forma giydi.