Süper Lig Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maçlarının VAR hakemleri belli oldu

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maçlarının VAR hakemleri belli oldu

30.10.2022 - 13:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor’a konuk olacak, Beşiktaş ise Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelelerin Video Yardımcı Hakem'leri (VAR) belli oldu.

Fenerbahçe ve Beşiktaşın maçlarının VAR hakemleri belli oldu

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda İstanbulspor’a konuk olacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadelede hakem Mustafa Kürşad Filiz düdük çalacak. Filiz’in yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Erdinç Sezertam Bilir yapacak.

Haberin Devamı

Maçın 4. hakemi Sarper Barış Saka olurken, müsabakada VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya oturacak. Yankaya’ya AVAR’da Özgüç Türkalp eşlik edecek.

BEŞİKTAŞ-ÜMRANİYESPOR MAÇI

Öte yandan Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Beşiktaş is, Vodafone Park’ta Ümraniyespor’u konuk edecek. Saat 17.00’da başlayacak mücadelede hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak.

Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın 4. hakemi Erkan Özdamar olurken, müsabakada VAR koltuğunda ise Mustafa Öğretmenoğlu oturacak. Öğretmenoğlu'na AVAR’da Hakan Ceylan eşlik edecek.

Yazarlar