Voleybol Fenerbahçe'de Eda Erdem şampiyonluk sonrası konuştu: Tek ayakla bu kadar oluyor

Fenerbahçe'de Eda Erdem şampiyonluk sonrası konuştu: Tek ayakla bu kadar oluyor

21.04.2024 - 21:41 | Son Güncellenme:

Sultanlar Ligi final serisinde Eczacıbaşı'nı yenerek şampiyonluğa uzanan Fenerbahçe'de Gizem Örge ile kaptan Eda Erdem açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçede Eda Erdem şampiyonluk sonrası konuştu: Tek ayakla bu kadar oluyor

Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi final etabı 5. maçında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup ederek seriyi 3-2'ye önde tamamladı ve üst üste 2 kez şampiyon oldu.

Haberin Devamı

Mücadele sonrası sarı-lacivertli ekibin yıldız oyuncusu Gizem Örge ile kaptan Eda Erdem açıklamalarda bulundu.

GİZEM ÖRGE: ÖNEMLİ OLAN KUPAYDI

Takımıyla gurur duyduğunu belirten Gizem Örge şu şekilde duygularını paylaştı:

"Çok zor bir sezondu. Eczacıbaşı'nı da tebrik ediyorum. Takımımla gurur duyuyorum. Gerçekten nefes alacak bile dermanım kalmadı. Bu sezon beni bitirdi ama kupayı bir kez daha ailemize, taraftarlarımıza armağan edebildiğimiz için çok mutluyum. Önemli olan kupaydı. Düştüğümüz zamanlarda da bize inanan taraftarımıza kalpten teşekkür ediyorum."

EDA ERDEM: TEK AYAKLA BU KADAR OLUYOR

Fenerbahçe'nin kaptanı Eda Erdem ise yaşadığı sakatlıklara değinerek şu sözleri dile getirdi:

Çok zorlu bir Milli takım sezonunun ardından lig de bizim için çok zorlu geçti. Ben takımımla gurur duyuyorum. Çok inanmıştık. Bugün daha iyi oynayan, baskı kuran taraf bizdik. Üst üste 2 kere şampiyon omayı çok özlemişim. Fenerbahçe camiasına armağan özlemiştim. Çok gururluyum. İnanılmaz bir duygu. Çok mutluyum. Kendi adıma da çok zor bir sezon oldu, bilek sakatlığı yaşadım. Tek ayakla bu kadar oldu. Takım inanılmaz.