Skorer Fenerbahçe'den anlamlı destek

Fenerbahçe'den anlamlı destek

19.04.2011 - 16:24 | Son Güncellenme:

.

Fenerbahçeden anlamlı destek

Fenerbahçe Kulübü’nün, Ağrı’nın Patnos ilçesinin Andaçlı Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin kütüphaneleri için yardım talebine verdiği yanıt, okulda sevinç yarattı.

Andaçlı İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Gökhan Eren, kulübe gönderdiği elektronik posta ile yardımseverler sayesinde okullarında bir kütüphane kurduklarını bildirerek, kitap yardımı talep etti.

Fenerbahçe Kulübü yetkilileri Eren’e, geçen yıl başlattıkları kitap kampanyasının sona ermesi ve bu konuda kendilerine ulaşan yüzlerce talebe karşılık vermekte zorlandıkları için şu an bu konuda yardım yapamayacaklarını bildirirken, okula, içerisinde Fenerbahçe dergileri, bayrak, kalem, not defterleri ve ajandalardan oluşan bir koli gönderdi. Yetkililer, öğrencilerin yardım talebi için yazdıkları mektup ve birlikte çektirdikleri fotoğrafları kulüp dergisinde yayınlatarak, yardım isteğini daha geniş kitlelere duyurarak, destek verileceğini de belirttiler.

Yazdıkları mektuplarda kendileri için kitap kampanyası başlatılmasını isteyen öğrencilerden Zehra Sancar’ın, "Fener her zaman kazanır, hiçbir zaman yenilmez ve yenilmiyor. Ama kütüphanemiz yenildi, çünkü kitap kalmadı.

Kitaplarımızın olmasını istiyoruz. Ne olur kampanya açın, bize kitap gönderin" ve Yeter Güçin’in, "Küçük yaşta evlenmek istemiyoruz, okuyup meslek sahibi olmak istiyoruz" şeklindeki ifadelerinin kulüp yetkililerini duygulandırdığı ifade edildi.

Sınıf öğretmeni Eren, Fenerbahçe Kulübü yetkililerinin duyarlılığının kendilerini çok sevindirdiğini söyledi.

Yazarlar