Beşiktaş Fenerbahçe'nin gözdesine Beşiktaş kancası! Sürpriz transfer hamlesi

Fenerbahçe'nin gözdesine Beşiktaş kancası! Sürpriz transfer hamlesi

09.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ara transfer döneminde kadrosunu deneyimli oyuncularla güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş’ın, Milan’da top koşturan Rade Krunic’le ilgilendiği ortaya çıktı.

Fenerbahçenin gözdesine Beşiktaş kancası Sürpriz transfer hamlesi

Siyah-beyazlıların, Fenerbahçe’nin uzun süredir görüşme halinde olduğu Bosna Hersekli orta saha oyuncusu için girişimde bulunmaya hazırlandığı aktarıldı. Rade Krunic’in menajerler tarafından Kartal’a önerildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların bu sürpriz gelişme üzerine 30 yaşındaki futbolcuyu listeye eklediği öğrenildi.

Oxlade Chamberlain’in sezonu kapatması ve Jean Onana’nın Marsilya’ya kiralanması nedeniyle orta sahaya takviye yapmayı planlayan Beşiktaş’ın Rade Krunic’e sıcak baktığı ifade edildi.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ 

Siyah-beyazlıların kısa süre içinde başarılı futbolcu için Milan’a kiralama veya satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacağı ileri sürüldü. Krunic konusunda Fenerbahçe ile problem yaşamak istemeyen yönetimin, sarı-lacivertli kulübün tutumuna göre hareket edebileceği de kaydedildi.

Haberin Devamı

SANCHES ÖNERİSİ

Haberin Devamı

PSG’den kiralık olarak gittiği Roma’da aradığını bulamayan Renato Sanches’in Beşiktaş’a önerildiği iddia edildi. Portekizli orta saha oyuncusunun İtalya’dan ayrılmak istediği belirtildi.

Roma’da Jose Mourinho ile yıldızı barışmayan Renato Sanches’in, Portekiz Milli Takımı’ndan eski hocası olan Fernando Santos’la çalışmak için Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı savunuldu. Başarılı futbolcu bu sezon Roma’da 9 müsabakaya çıkarken 1 gol kaydetti.

STOPERE LASCELLES

Eric Bailly ile yollarını ayıran Beşiktaş, Omar Colley ve Daniel Amartey’in de Afrika Uluslar Kupası’na gitmesi nedeniyle savunmaya acil takviye yapmayı planlıyor. Stoper transferinde siyah-beyazlıların gündemine gelen son isim Jamaal Lascelles oldu.

İngiliz medyası, Newcastle United’da forma giyen 30 yaşındaki deneyimli futbolcuyla Beşiktaş’ın ciddi olarak ilgilendiğini duyurdu. Son dönemde yedek kalan Lascelles’in düzenli oynamak istediği ve bu nedenle siyah-beyazlı kulübe transfer olabileceği aktarıldı.

Newcastle United’la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan İngiliz futbolcu bu sezon 22 maçta görev yaparken 1 gol attı.

Haberin Devamı

Yazarlar