Konferans Ligi Fenerbahçe'nin yıldızı Çağlar Söyüncü'den Olympiakos maçı sonrası olay paylaşım! 'Özür diliyorum'

Fenerbahçe'nin yıldızı Çağlar Söyüncü'den Olympiakos maçı sonrası olay paylaşım! 'Özür diliyorum'

11.04.2024 - 23:02 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü maçın ardından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

Fenerbahçenin yıldızı Çağlar Söyüncüden Olympiakos maçı sonrası olay paylaşım Özür diliyorum

Olympiakos, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti. Müsabakanın ardından Fenerbahçeli futbolcu Çağlar Söyüncü sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Maçtaki hatalarından dolayı özür paylaşımı yapan Çağlar Söyüncü şu ifadeleri kullandı:

"Büyük Fenerbahçe taraftarından, kulübümden ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Maç ile ilgili bütün sorumluluk biz futbolculara aittir. Bugün o sorumluluğu ben alıyorum ve tekrardan büyük Fenerbahçe ailesinden özür diliyorum."

"BASİT BİR GOLDÜ"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçının ardından yaptığı açıklamada 3'üncü golün kendi hatalarından kaynaklandığını belirtmişti. İsmail Kartal maç sonu röportajında basit goller yediklerini vurgulamıştı.

Tecrübeli teknik direktör maçın ardından açıklamasında, "Sonuçta bugün buraya biz avantajlı bir skor elde etmek, hatta kazanmak için geldik. Oyuna iyi başladık. İlk 6-7 dakikada 2 pozisyonumuz vardı. Değerlendiremedik. İlk yarı sonuna doğru oyun kontrolü bizde olmasına rağmen basit goller yedik. Soyunma odasında bu maçı çevirebileceğimizi söyledik, bazı konuşmalar yaptık. 3. golü yedik, basit bir goldü, kendi hatamızdı. Buna rağmen oyunu bırakmadık" diye konuşmuştu.

Yazarlar