Skorer Fenerbahçe'yi izlemenin bir bedeli var

Fenerbahçe'yi izlemenin bir bedeli var

28.09.2011 - 12:54 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda oynadığı sezonun ilk maçına taraftarından yoksun, sezonun ikinci iç saha maçı olan Manisaspor karşısına ise kadın ve çocuk taraftarların dünya kamuoyuna yansıyan desteğiyle çıkan Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla birlikte sarı-lacivert renklere görül verenlerle kucaklaşacak.

Fenerbahçeyi izlemenin bir bedeli var

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda oynadığı sezonun ilk maçına taraftarından yoksun, sezonun ikinci iç saha maçı olan Manisaspor karşısına ise kadın ve çocuk taraftarların dünya kamuoyuna yansıyan desteğiyle çıkan Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla birlikte sarı-lacivert renklere görül verenlerle kucaklaşacak

Haberin Devamı

Ancak Fenerbahçe'yi izlemenin bir bedeli var. Yönetim fiyatları geçen sezonki önem derecesi yüksek maçların seviyesinde tutarken, 55 bin kişilik stadın yarısından çoğu kombine kartlı olduğu için taraftarın bilet bulması da güçleşiyor.

En ucuz bilet 44 TL, en pahalısı ise 265 TL olarak belirlendi.

Taraftarların kombinelere gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle az sayıda kalan biletler, bugün Kongre Üyeleri için satışa çıktı. Biletler, 29 Eylül Perşembe günü Taraftar Kart ve faturalı Fenercell sahipleri için satışa sunulacak. Biletlerin genel satışına ise, 30 Eylül Cuma günü ise başlanacak.

Kart ibrazının mecburi olduğu öncelikli satışlar sırasında Kongre Üyeleri, Platinium Taraftar Kart ve Premium Kart Sahipleri 5, Gold Kart Sahipleri 3, Fenercell faturalı hat ve Classic Kart sahipleri ise 1 bilet alabilecek.

Haberin Devamı

Bilet fiyatları şöyle:

Türk Telekom ve Migros Tribünü: 44,00.-TL
Maraton - Fenerium Üst H-I Blok: 88,00.-TL
Maraton - Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 110,00.-TL
Maraton - Fenerium Alt G Blok : 165,00.-TL
Maraton Alt B nesine.com Blok : 215,00
Fenerium Alt F nesine.com Blok: 215,00.-TL
Fenerium Alt B nesine.com Blok: 215,00
Maraton Alt F Castrol Blok : 215,00
Maraton - Fenerium Alt C - E Blok: 255,00.-TL
Fenerium Alt D Ford Blok: 265,00.-TL
Maraton Alt D Praktiker Blok: 265,00
Sarı ve Lacivert Tribün : 140, 00.-TL

Yazarlar