Futbol Fenerium’la her maç galibiyet

Fenerium’la her maç galibiyet

18.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

F.Bahçe, G.Saray’a yenildi ama derbiye gösterilen yoğun ilgiyle Fenerium 2 günde 700 bin TL’lik rekor ciroya ulaştı. Rekor İzmir, Ankara ve Cevahir’de

Fenerium’la her maç galibiyet

YEŞİL sahalarda puan yitiren F.Bahçe’nin sürekli kazandığı tek yer Fenerium’lar. Tam anlamıyla bir Abdullah Kığılı mucizesi haline gelen Fenerium mağazaları son G.Saray derbisinde de para bastı. Cumartesi ve maçın oynandığı pazar günü yoğun talepler yüzünden geç saatlere kadar açık kalan mağazalar 2 günde 700 bin TL’lik rekor ciroya ulaştı. Bu toplam rekorda en yüksek paya ise ilginç bir biçimde İzmir ve Ankara sahip oldu. Diğer bir rekor ciro haberi de G.Saray’ın kalesi olarak nitelenen Şişli’deki Cevahir AVM’den geldi.

80 MAĞAZA VAR
KONUYLA ilgili olarak VATAN’a bilgi veren F.Bahçe Başkan Vekili Abdullah Kığılı “Türkiye genelinde 50’si kulüp tarafından işletilen toplam 80 mağazaya sahibiz. Bunların hepsi çok geniş ürün yalpazesine sahip. Ürünlerimiz beklentilerimizin çok üstünde satış rakamlarına ulaşıyor. Şu sıralar beyaz mont için gelen taleplere yetişemiyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde 50 tane mağazası bulunan kulüp yok. Bu zor işi gayet iyi yapıyoruz. Tekstil dünyasını bilenler ne kadar zor bir iş yaptığımızı ve ulaştığımız sonucun ne denli önemli olduğunu daha iyi anlar” dedi.

Yazarlar