Beşiktaş Fernandes hâlâ yok!

Fernandes hâlâ yok!

02.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eskişehirspor maçı hazırlıklarına devam eden Beşiktaş’ta, Fernandes hala takıma dönemedi.

Fernandes hâlâ yok

Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda siyah-beyazlılar, kondisyon ve taktik ağırlıklı idmana serbest ısınma koşularıyla başladı.
Minik kalede çeşitli oyunlar gerçekleştiren futbolcular, istasyon koşuları sonrasında iki grup halinde çift kale maç yaparak taktik çalışması yaptı.
Siyah-beyazlıların idmanı, yarım sahada çift devre yapılan maçla sona erdi. Tedavileri devam eden İsmail Köybaşı, Uğur Boral, İbrahim Toraman ve Fernandes idmana katılmazken, Mustafa Pektemek ve Almeida takımdan ayrı koşu yaptı.

Haberin Devamı

Olcay’ın gözyaşları
Beşiktaş sevgisiyle büyüyen ve en büyük hayalini Almanya’nın Kaiserslautern takımından Beşiktaş’a transfer olarak gerçekleştiren Olcay Şahan, kulübün dergisinde duygularını dile getirdi. İlk dörde girmelerinin başarılı sayıldığı bir dönemde şu anda daha üstte olduklarını ifade eden siyah-beyazlı futbolcu, “İlk yarıdaki Galatasaray maçından önce sahada ısınırken taraftarlar ‘Sen benim her gece efkarım...’ şarkısını söylemeye başladılar. Dayanamadım, gözyaşlarımı tutamadım. O günü bana yaşattığı için Allah’a şükürler ettim” diye konuştu.

Çıraklık düzeni
Beşiktaş kalecisi Allan McGregor, Futbol Federasyonu tarafından hazırlanan ’Tam Saha’ dergisine konuştu. Rangers’taki çıraklık dönemlerini anlatan McGregor, “Genç oyuncular A takıma geçmeden önce A takımın ayak işlerini yapardı. Örneğin kramponları temizlemek, kale direklerini taşımak, malzemecilere yardım etmek gibi. O dönemde belki biraz aşağılandığınızı düşünürsünüz ama aslında karakteriniz gelişir, büyüklerinize ve onların oyununa saygı duymayı öğrenirsiniz” ifadesini kullandı.

Yazarlar