Beşiktaş Feyyaz Uçar'dan Galatasaray itirafı! 'Unutamadığım bir anı'

Feyyaz Uçar'dan Galatasaray itirafı! 'Unutamadığım bir anı'

03.03.2024 - 18:22 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Feyyaz Uçardan Galatasaray itirafı Unutamadığım bir anı

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Galatasaray derbisi öncesi siyah-beyazlıların YouTube hesabına konuştu.

Haberin Devamı

Derbilerdeki atmosfere dikkat çeken Feyyaz Uçar, "Derbilerde çok fazla değişen bir şey yok. Maçın heyecanı hafta içi başlar. Havaya girmemek mümkün değil. Ben derbileri çok seviyordum. Anadolu takımları bize aşırı defans yapıyordu. Derbiler daha kolay oluyordu çünkü rakibin de kazanmak istiyordu" ifadeleini kullandı.

Derbilerde gol atmanın önemine vurguda bulunan Feyyaz Uçar, "Gol atmak büyük bir onur. Bir aidiyet vardı bizim dönemde. Ben 13 yıl bu formayı giydim. Uzun soluklu bir zaman olduğu için birçok derbi oynadım. Derbilerde bu kadar fazla gol atmanın sebebi bu. Bizde bu kadar uzun oynayan bir Necip başardı galiba. Onu da tebrik edeyim" dedi.

Feyyaz Uçar, Galatasaray derbilerine dair unutamadığı bir anıyı şu sözlerle anlattı:

Haberin Devamı

"Biz askerlik yaparken de futbol oynuyordum. Birlikten idmanlara geliyordum. Kısa dönem yapmıştım ve o dönemde bir Galatasaray maçı denk gelmişti. Bir komutanım vardı ve bana 'Ben Galatasaraylıyım ama seni seviyorum. Gol atarsan sana sürprizim var' demişti. Ben de o hafta hat-trick yapmıştım. O unutamadığım bir anı olarak kaldı."