Skorer FIAT'tan müthiş finiş

FIAT'tan müthiş finiş

13.10.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

İkinci olduk

FIATtan  müthiş finiş



TÜRKİYE Ralli Şampiyonası'nın son yarışı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi'nde daha ilk günden genel klasmanda şampiyonluğunu ilan eden FIAT Abarth Motorsports'tan Volkan Işık, Körfez'den de lider ayrıldı. Işık'ı Subaru Impeza ile Murat Akdilek takip ederken, Citroen Saxo ile yarışan Ercan Kazaz ise üçüncülüğü aldı. Markalarda da FIAT Abarth şampiyonluğa ulaştı.

İSPANYA'NIN Valencia kentinde sona eren Avrupa Gençler Halter Şampiyonası'nda Millilerimiz bayanlarda ve erkeklerde ikinci oldu. Erkek sporcularımız Bulgaristan'ın ardında yer alırken, bayanlar ise Rusya'nın ardında kaldı.

İKİNCİ Lig'de 4-4 biten Şanlıurfa - Hatay maçının ardından ev sahibi ekibin Genel Kaptanı Kerim Aydoğdu, kaleci Erol, yardımcı antrenör Cüneyt Akman, oyunculardan Ramazan, Ferhat ve Soner tekme tokat birbirine girdi. Kavgayı güvenlik güçleri büyümeden önledi.

ÜÇÜNCÜ Lig'de Diyarbakır B.Belediyesi DİSKİ'nin golcüsü Akif Savaş, takımının 12 - 4 kazandığı Silopi Cudispor maçında 8 gol atarak, büyük bir başarıya imza attı.

FUTBOLDA 4. kez düzenlenen Bayanlar Dünya Kupası'nda, İsveç'i uzatmalarda altın gol ile 2-1 yenen Almanya şampiyon oldu. Normal süresi Ljungberg (41) ve Meinert (46)'in karşılıklı golleriyle 1-1 sona eren maçta Panzerler'e kupayı getiren golü uzatmanın 9. dakikasında Kuenzer kaydetti. Ev sahibi ABD ise üçüncülük maçında Kanada'yı 3-1 ile geçti.

HENTBOL'DA Erkekler Avrupa Çalenç Kupası 2.tur ilk maçında Polis Akademisi ve Koleji, Lüksemburg Temsilcisi Handball Diekirch'i 35-23 mağlup etti. Erkekler Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk karşılaşmasında ise ASKİ Spor, deplasmanda Sloven Prule 67 Ljublana'ya 31-28 yenilirken, bayanlar Kupa Galipleri Kupası ikinci tur ilk randevusunda Üsküdar Belediyesi, İtalyan Florgarden Sorso'yu 33-25'ile geçti.



SPOR


GÖREVİMİZ TEHLİKE
At yarışları
Avrupa ligleri
Kördöğüşü Cim-Bom'un: 66-64
İKİNCİ LİG PUAN DURUMU
En uzun jokey
Bayanlara yeni düzenleme
Uyku kaçıran seri
İki yıldıza milli terapi
Aslan'a gurbet acısı!
Aybaba iddialı
Beckham'ın itirafı
Borcumuz büyük
Kim tutar seni!
İtalyan polisi!
İYK üstünlüğü
Çıkmayan candan!
Gaziantep yolcu
Gençler'in gözü kara
Haber turu...
Bizim Uche daha iyi vallahi

Yazarlar