Beşiktaş Fikret Orman 'Demba Ba kronik sakat' demişti ama...

Fikret Orman 'Demba Ba kronik sakat' demişti ama...

16.07.2014 - 15:12 | Son Güncellenme:

Fikret Orman'ın 1 ay önce Demba Ba ile ilgili söylediği sözler, transfer görüşmelerinin başlamasının ardından gündeme oturdu.

Fikret Orman Demba Ba kronik sakat demişti ama...

Beşiktaş, Chelsea'den Demba Ba transferini bitirmek üzereyken başkan Fikret Orman'ın Haziran ayı başında yaptığı açıklamalar sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Orman'ın daha önce sarf ettiği Demba Ba ile ilgili "Kronik sakatlığı var" sözleri üzerine siyah-beyazlı taraftarlar Twitter aracılığı ile eleştiri oklarını bu sefer de başkanlarına çevirdi.

Orman, Ntvspor yayınında, "Demba Ba ile çok büyük bir beklenti oluşturuldu kamuoyunda. Biz anlaşma sağlamadık. Demba Ba’nın kronik sakatlık problemleri var. Bunun daha öncesinde de sakatlık problemleri vardı. 29 yaşındaki bir oyuncu ve alıp satabileceğiniz bir isim değil. İlgilendiğimiz bir oyuncu, ama olmazsa olmazımız değil. Onun dışında farklı tercihlerimiz de var. Pazarlıklar yapılırken 'Demba Ba yarın Türkiye’ye gelir' diyorlar. Gelir mi gelir... Ancak 2 misli para verirseniz gelir. Bu paraları kimse cebinden vermiyor. Ben vermem." diyerek Demba Ba söylentilerini yanıtlamıştı. Bu açıklamaların üzerinden 1 ay geçti ve Beşiktaş, Demba Ba ile görüşmelerin başlandığını açıkladı.

İşte Beşiktaşlı taraftarların attığı tweetlerden bazıları:

@sergenkarakoc Fikret Orman bu akşam Demba Ba ile birlikte 'Nihat Hatipoğlu ile iftar' programına katılacak.
@omergurbuz92 Kronik sakat deyip de Demba ba yı alan Fikret Orman kafası :))))
@hacikara5 Fikret orman kadar kendisi ile celiskili olan baska baskan görmedim.
@huseynkurnz Demba ba için kronik sakat diyen fikret orman asjsksndndkdm

Haberin Devamı

(Sporx)