Voleybol Filede çifte imza

Filede çifte imza

04.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Voleybolda yeni bir dönem başladı. A Milli Kadın Takımı’nın yeni hocası Guidetti ve erkeklerin yeni çalıştırıcısı Milenkoski ile sözleşme imzalandı.

Filede çifte imza

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Giovanni Guidetti ve Joshko Milenkoski ile sözleşme imzaladı. Burhan Felek Voleybol Salonu’nda gerçekleştirilen törene, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile yönetim kurulu üyeleri Kurtaran Mumcu ve Bahar Mert Üçoklar katıldı.

Haberin Devamı

Göreve ilk olarak sözleşmesi biten isimlerin yerine yeni hocalar getirerek başladıklarını belirten TVF Başkanı Üstündağ, “İki antrenörümüz ve camiamız için bu yeni atılım inşallah hayırlı olur” dedi.

Aynı zamanda Vakıfbank’ı da çalıştıran Filenin Sultanları’nın yeni hocası Guidetti de, “Yeni görevimden dolayı mutluyum. A Milli Kadın Takımı dünyada 12. sırada. Daha üst sıralara çıkmak istiyoruz. Başarılı olabilmek için tüm tecrübemi ortaya koyacağım” ifadelerini kullandı.

A Milli Erkek Takımı’nın yeni antrenörü Milenkoski ise bu göreve gelmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirirken, “Bana duyulan güvenden dolayı yetkililere teşekkür ediyorum.

Türkiye’de 6. yılım ve hiçbir şeye yabancı değilim. Türkiye’de çok seviliyorum, Makedonya’da ise Türkiye çok seviliyor. Bu açıdan benim için çok onurlu bir görev” dedi.

Haberin Devamı

Ferhat Akbaş. CSM Bükreş’te

A Milli Bayan Voleybol Takımı’nın eski başantrenörü Ferhat Akbaş, sezon sonuna kadar Romanya 1. Lig takımlarından CSM Bükreş ile anlaştı. CSM Bükreş, 2016 CEV Challenge Kupası finalinde temsilcilerimizden İdmanocağı’nı 3-1 yenerek şampiyon olmuştu.

Yazarlar