Voleybol Filenin Sultanları, Polonya'ya kaybetti! Vargas damga vurdu

Filenin Sultanları, Polonya'ya kaybetti! Vargas damga vurdu

03.08.2023 - 08:58 | Son Güncellenme:

Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası öncesi Polonya ile karşı karşıya geldi. Polonya sahadan 3-1 galip ayrıldı. Sultanlar'da maça damga vuran isim Melissa Vargas oldu.

Filenin Sultanları, Polonyaya kaybetti Vargas damga vurdu

VNL'de şampiyonluğa ulaşarak büyük başarıya imza atan Filenin Sultanları, Polonya ile hazırlık maçında karşılaştı. Türkiye sahadan 3-1 mağlup ayrılırken maça damga vuran isim Melissa Vargas oldu.

Haberin Devamı

VNL'DE ŞAMPİYON OLDUK
FIVB Voleybol Miletler Ligi'nde Çin'i 3-1 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız mutlu sona ulaştı

VARGAS TURNUVANIN EN DEĞERLİ OYUNCUSU
Müthiş bir performans ortaya koyan Melissa Vargas, turnuvanın MVP'si (en değerli oyuncu) oldu. FIVB Voleybol Milletler Ligi ödül töreninde en iyi birinci orta oyuncu Zehra Güneş seçildi. En iyi libero ise Gizem Örge oldu. En iyi pasör çaprazı ödülünün sahibi Melissa Vargas, turnuvanın MVP'si seçildi.

POLONYA İLE HAZIRLIK
Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'na hazırlanmak için Polonya ile 3 özel maç yapmayı kararlaştırdı. Polonya basınının haberine göre Polonya taraftarları maça büyük ilgi gösterdi. İlk maç için tüm biletler tükendi. karşılaşma iki bini aşkın taraftar tarafından izlendi. Öte yandan 2. ve 3. maçların oynanacağı 3 bin seyirci kapasiteli salon da son koltuğa kadar dolması bekleniyor.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları, Polonyaya kaybetti Vargas damga vurdu

POLONYA KAZANDI
2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Polonya’da oynadığı ilk hazırlık maçını 3-1 kaybetti.

Polonya’nın Krosno şehrinde oynanan mücadelede millilerimiz, rakibine 25-20, 25-23 ve 25-16’lık setlerle 3-0 mağlup oldu. Her iki takımın anlaşması gereği karşılaşmanın ardından oynanan ekstra seti Millilerimiz 25-20 kazandı.

VARGAS'TAN 16 SAYI
Milli takımda Melissa Vargas 16 sayı ile takımın en skorer ismi oldu. Ebrar Karakurt 13 sayı kaydederken Zehra Güneş 8 sayılık performans sergiledi.

Filenin Sultanları, Polonyaya kaybetti Vargas damga vurdu

SANTARELLİ: BASKI YOK
Maç sonunda spikerin 'VNL Şampiyonluğu sonrası artan beklentilreden dolayı bir baskı hissediyor musunuz?' sorusuna Daniele Santarelli; " Hayır, baskı yok. Benim için bir baskı yok. Baskı benim kariyerimin ilk gününden beri sahip olduğum bir ayrıcalık." dedi.

"Önemli bir kupa kazandık bu yüzden herkes bizi dünyanın en iyi takımı olarak görüyor ama gerçeklik bu değil. Gerçeklik biz VNL boyunca çok iyi çalıştık doğru bir tavırla turnuvayı kazanmak istedik. Bence eğer yüzde yüzümüzü verirsek birinciliğe oynayabiliriz ama şu an seviyemiz çok yüksek değil dünyadaki bütün takımlara karşı zorluk yaşayabiliriz."

Haberin Devamı

Filenin Sultanları, ikinci hazırlık maçını 4 Ağustos Cuma günü saat 18.30’da oynayacak. Polonya ile son maç 5 Ağustos Cumartesi saat 19:00'da yapılacak.

SMARZEK: GERİ DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM
Polonya milli takımına geri dönen  Smarzek maç sonunda: ''Geri döndüğüm için çok mutluyum. Takıma gerçekten mümkün olduğunca yardım etmek istiyorum. Avrupa Şampiyonası'na kadar çok az zamanımız var ve benim daha da az zamanım var. Türkiye ile hazırlık maçlarını oynadığımız için çok mutluyum çünkü daha iyi bir rakip bulamazdık.'' dedi.

Filenin Sultanları, Polonyaya kaybetti Vargas damga vurdu

Yazarlar