Voleybol Filenin Sultanları'nın kadrosu resmen açıklandı! 2 isim çıkarıldı

Filenin Sultanları'nın kadrosu resmen açıklandı! 2 isim çıkarıldı

13.08.2023 - 23:23 | Son Güncellenme:

VNL'de tarihi bir başarıya imza atan ve şampiyonluğa ulaşan Filenin Sultanları rotasını Avrupa Şampiyonası'na çevirdi. Turnuvaya gidecek takım resmen belli oldu. Kadrodan iki isim çıkarıldı.

Filenin Sultanlarının kadrosu resmen açıklandı 2 isim çıkarıldı

Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonası kamp kadrosu belli oldu. Başantrenör Daniele Santarelli, daha önce açıklanan geniş kadroya göre iki değişikliğe imza attı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 14 kişilik kamp kadrosu netlik kazandı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

VNL'DE ŞAMPİYON OLDUK

FIVB Voleybol Miletler Ligi'nde Çin'i 3-1 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız mutlu sona ulaştı.

Filenin Sultanlarının kadrosu resmen açıklandı 2 isim çıkarıldı

VARGAS TURNUVANIN EN DEĞERLİ OYUNCUSU

Müthiş bir performans ortaya koyan Melissa Vargas, turnuvanın MVP'si (en değerli oyuncu) oldu. FIVB Voleybol Milletler Ligi ödül töreninde en iyi birinci orta oyuncu Zehra Güneş seçildi. En iyi libero ise Gizem Örge oldu. En iyi pasör çaprazı ödülünün sahibi Melissa Vargas, turnuvanın MVP'si seçildi.

ŞAMPİYONLUK GELİRİ 1 MİLYON DOLAR

Filenin Sultanları turnuva boyunca kazandığı maçlar ve şampiyonlukla birlikte dikkat çeken bir rakamı kasasına koydu. A Milli Kadın Voleybol Takımı, turnuva boyunca aldığı 12 galibiyetten 114 bin dolarlık geliri kasasına koydu. Turnuvadaki 3 mağlubiyette ise 13 bin 500 dolarlık gelir elde edildi. Filenin Sultanları, Çin zaferinin ardından da 1 milyon dolarlık şampiyonluk geliri elde etti. A Milli Kadın Voleybol Takımı toplamda 1 milyon 127 bin 500 dolarlık kazançla turnuvayı tamamladı.

Haberin Devamı

Filenin Sultanlarının kadrosu resmen açıklandı 2 isim çıkarıldı

AVRUPA ŞAMPİYONASI KADROSU AÇIKLANDI

A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu'nda ev sahibi Almanya'nın yanı sıra Azerbaycan, Çekya, İsveç ve Yunanistan ile mücadele edecek. "Filenin Sultanları", grup maçlarını Almanya'nın Düsseldorf kentinde oynayacak.

2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası, 15 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Belçika, Almanya, İtalya ve Estonya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek.

TUĞBA VE SALİHA ÇIKARILDI

Avrupa Şampiyonası öncesi açıklanan geniş kadro 14'e düşürüldü. Buna göre sakatlığını yeni atlatan Tuğba Şenoğlu İvegin ile Saliha Şahin yer almadı.

Pasörler: Elif Şahin, Cansu Özbay

Liberolar: Gizem Örge, Simge Aköz, Ayça Aykaç

Smaçörler: Ebrar Karakurt, Derya Cebecioğlu, Hande Baladın, İlkin Aydın

Pasör Çaprazı: Melissa Vargas

Orta oyuncular: Eda Erdem, Zehra Güneş, Aslı Kalaç, Kübra Akman