Voleybol Filenin Sultanları'nın yıldızları kulüpleri için ter dökecek! Sürpriz Japonya kararı

Filenin Sultanları'nın yıldızları kulüpleri için ter dökecek! Sürpriz Japonya kararı

30.09.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı, üst üste aldığı başarılarla dünyanın zirvesine yerleşti. Filenin Sultanları'nda zirvedeki kadroda yer alan oyuncuların forma giydiği takımlar merak konusu oldu.

Filenin Sultanlarının yıldızları kulüpleri için ter dökecek Sürpriz Japonya kararı

FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi ve CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda altın madalya kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde muazzam performansını devam ettirdi.

Haberin Devamı

Tokyo'da gösterdikleri başarılı oyunlarıyla dikkat çeken Filenin Sultanları, üst üste aldıkları galibiyetlerin ardından dünya sıralamasında zirvedeki yerini sağlama aldı. Filein Sultanları'nda görev alan voleybolcuların takımları merak edilmeye başladı.

İşte yaklaşan kulüp sezonu öncesi A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızlarının forma giydiği kulüpler ve diğer ayrıntılar...

GİZEM ÖRGE - FENERBAHÇE

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın liberosu Gizem Örge, Fenerbahçe Opet'te forma giymekte. 30 yaşındaki başarılı voleybolcu kariyerinde daha önce Nilüfer Belediyespor ile VakıfBank formaları da giydi.

CANSU ÖZBAY - VAKIFBANK

Filenin Sultanları'nın liberosu Cansu Özbay, aktif olarak VakıfBank forması giyiyor. 26 yaşındaki voleybolcu kariyerinde daha önce Göztepe, Arkas Spor, Beşiktaş ve Nilüfer Belediyespor formaları da giydi.

Haberin Devamı

MELISSA VARGAS - TIANJIN BOHAI / FENERBAHÇE

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Melissa Vargas aktif olarak Fenerbahçe ve Tianjin Bohai Bank formaları giyiyor. Çin'deki sezonun tamamlanmasının ardından Melissa Vargas, Fenerbahçe'ye geri dönecek.

Küba'da Cienfuegos'ta voleybola başlayan Melissa Vargas daha sonra VK Agel Prostejov ile Volero Zurich formaları da giydi.

HANDE BALADIN - ECZACIBAŞI

Filenin Sultanları'nın tecrübeli isimlerinden Hande Baladın, Eczacıbaşı Dynavit'in başarısı için ter döküyor. Milli voleybolcu daha önce Sarıyer Belediyesi ve Galatasaray formaları da giydi.

ASLI KALAÇ - FENERBAHÇE

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tecrübeli oyuncuları arasında yer alan Aslı Kalaç, Fenerbahçe Opet'te aktif olarak kariyerini devam ettiriyor. TVF Spor Lisesi'nde eğitim görerek voleybola başlayan Aslı Kalaç daha sonra Bakırköy Belediyesi, Galatasaray ve Türk Hava Yolları formaları da giydi.

EDA ERDEM DÜNDAR - FENERBAHÇE

Filenin Sultanları'nın kaptanı ve yaşayan efsanesi Eda Erdem Dündar, Fenerbahçe Opet forması giyiyor. Başarılı voleybolcu kariyerine Beşiktaş'ta başladı.

ZEHRA GÜNEŞ - VAKIFBANK

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın genç yıldızlarından Zehra Güneş, VakıfBank'ın önemli oyuncuları arasında yer alıyor. VakıfBank altyapısında yetişen Zehra Güneş bir dönem İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Beşiktaş formaları da giydi.

Haberin Devamı

İLKİN AYDIN - GALATASARAY

Filenin Sultanları'nın genç oyuncularından İlkin Aydın kariyerini Galatasaray'da devam ettiriyor. İlbank'ta voleybola başlayan genç oyuncu, TVF Spor Lisesi'nde eğitim aldıktan sonra Galatasaray altyapısının yolunu tuttu.

ELİF ŞAHİN - ECZACIBAŞI

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın bir diğer genç yıldızı Elif Şahin şu anda Eczacıbaşı Dynavit forması giyiyor. Elif Şahin daha önce Karayolları Spor Kulübü'nde de forma giydi.

SİMGE AKÖZ - ECZACIBAŞI

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın en tecrübeli isimleri arasında yer alan Simge Aköz, aktif olarak Eczacıbaşı Dynavit'te forma giyiyor. Ünsped Spor Kulübü'nde yetişen Simge Aköz daha sonra Bakırköy Belediyesi, Çanakkale Belediyespor ve Halkbank formaları da giydi.

KÜBRA AKMAN - TÜRK HAVA YOLLARI

Filenin Sultanları'nın tecrübeli isimleri arasında yer alan Kübra Akman, sezon başında Türk Hava Yolları ile anlaşma sağladı. Kübra Akman daha önce Nilüfer Belediyespor ve VakıfBank formaları da giymişti.

Haberin Devamı

DERYA CEBECİOĞLU - KUROBE AQUFAIRIES

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın genç isimlerinden Derya Cebecioğlu sezon başında voleybol hayatını Japonya'da sürdürme kararı aldı. Derya Cebecioğlu, Japonya temsilcisi Kurobe AquaFairies'in başarısı için ter dökecek. VakıfBank altyapısında voleybola başlayan Derya Cebecioğlu daha sonra Bahçelievler Voleybol Kulübü ve Sistem9 Yeşilyurt formaları da giydi.

AYÇA AYKAÇ - VAKIFBANK

Filenin Sultanları'nın tecrübeli isimlerinden Ayça Aykaç ise kariyerini VakıfBank'ta devam ettiriyor. VakıfBank altyapısında yetişen Ayça Aykaç, kısa bir süre AltasGlobal Yeşilyurt'a da kiralandı.