Skorer Fırtına bayanlar

Fırtına bayanlar

07.08.2010 - 01:28 | Son Güncellenme:

Macaristan’ın Keszthely kentinde yapılan Avrupa Birliği Bayanlar Boks Şampiyonası’nda dört boksörümüz finale yükselirken iki sporcumuz da bronz madalya kazandı.

Fırtına bayanlar

Dünya Şampiyonu boksörümüz Gülsüm Tatar 74 kiloda Yunanlı Christina Athanasopoulou’ya şans tanımadı. Tatar, rakibini 6-0 yenerek adını finale yazdırmayı başardı. 46 kiloda Serpil Yassıkaya Macar Csilla Dobradi’yi, 51 kiloda Sümeyra Yazıcı Macar Vivien Mizsei’yi, 54 kiloda ise Ayşe Taş Fransız Lorna Weawer’i mağlup ederek, final biletini aldı.
75 kiloda Elif Güneri Dünya ve Avrupa şampiyonu Macar Maria Kovacs’a karşı iyi bir maç çıkarmasına rağmen 8-3 yenildi ve bronz madalyada kaldı.
48 kiloda final mücadelesi veren Binnur Sakal da Macar Katalin Ancsin’e 6-1 yenilerek bronz madalya elde etti.
Avrupa Birliği Bayanlar Boks Şampiyonası’nda bugün dört bayan boksörümüz altın madalya mücadelesi verecek.

Haberin Devamı

Heyecan başladı
26. Uluslararası Prens Adaları Yüzme Şampiyonası dün başladı. Kınalıada Su Sporları Kulübü Başar Acarlı Tesisleri’nde iki gün sürecek şampiyanın ilk gününde 50 metre bayanlar yarışları yapıldı. Yaş gruplarına göre birinci olan sporcular şunlar: 12 Yaş ve Altı: Gonga Oğur, 13 Yaş: Elif Nur Nas, 14 Yaş: Hazal Sarıkaya, 15 Yaş: Banu Küce, 16 Yaş: Dobromira Ivanova, 17 Yaş ve Üstü: Victoria Sabeva.

Yazarlar