Trabzonspor Fırtına, Tekelioğlu yönetiminde çalıştı

Fırtına, Tekelioğlu yönetiminde çalıştı

12.11.2015 - 15:17 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Gençlerbirliği ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Fırtına, Tekelioğlu yönetiminde çalıştı

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmaya, milli takımlarda bulunan futbolcular katılmadı. Isınma hareketleriyle başlayan çalışma, yarı sahada çift kale maçla devam etti.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA TOPLANTI

Öte yandan Şota Arveladze'nin gönderilmesiyle ilgili ilginç iddialar da ortaya atılmaya devam ediliyor. Bir iddiaya göre, Medipol Başakşehir maçının ardından bazı futbolcular İstanbul'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelerek, Şota'dan kaynaklanan bazı rahatsızlıklarını iletti. Hem alınan sonuçlar, hem de Şota'nın muhalif kanada yakınlığı nedeniyle kafasında soru işaretleri bulunan Başkan Hacıosmanoğlu'nun, takımdaki rahatsızlığın da büyük olduğunu öğrenince Şota'yı göndermeye karar verdiği belirtildi. Medipol Başakşehir maçından sonra Londra'ya giden Şota Arveladze'nin Türkiye'ye dönmesini bekleyen Hacıosmanoğlu'nun, sportif direktör Süleyman Hurma'ya yüz yüze yapılacak görüşmede Şota'ya kararın bildirilmesini istediği de vurgulandı.

Haberin Devamı

TAZMİNATI YOK

Trabzonspor'la yıllık 1 milyon 200 bin Euro'dan 2 yıllık sözleşme imzalayan Şota Arveladze'nin, sadece çalıştığı süredeki maaşlarını aldığı, yaklaşık 2 milyon Euroluk alacağından ise vazgeçtiği belirtildi. Şota'nın sözleşmesinde tazminat maddesinin de bulunmadığı vurgulandı.