Trabzonspor Fırtınanın liderleri!

Fırtınanın liderleri!

20.04.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da gençlerin ağırlıkta olduğu kadroda iki önemli isim geri planda duruyor. Teknik direktör Karaman ve kaptan Jose Sosa, takıma liderlik yapıyor.

Fırtınanın liderleri

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon yakaladığı çıkışla dikkat çekiyor. Ünal Karaman idaresinde gençlerin ağırlıkta olduğu bir takımla Avrupa hedeflerini zorlayan ve ilk 4 sırada yer alan bordo-mavililerde önemli bir detay bulunuyor.

Karadeniz temsilcisinin bu başarısında geri planda duran iki isim bulunuyor. Teknik direktör Ünal Karaman ve kaptan Jose Sosa, hem tecrübeleri hem de takıma yaptıkları liderlikle adeta fark yaratıyor. Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Abdülkadir Parmak, Hüseyin Türkmen, Uğurcan Çakır, Murat Cem ve Batuhan gibi gençlerin A takımın iskeletini oluşturduğu sezonda, sıkıntıları bu iki lider bertaraf etmeye çalışıyor.

Ünal Karaman, sezon başından beri saha içi ve saha dışı sorunlarla ciddi anlamda uğraşıyor. Takımda disiplini oturtan, Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak gibi iki kilit yıldızla yaşanan sorunu soğukkanlılıkla çözen ve takımına başarılı bir taktik başarı getiren Karaman, camianın yıldızı oldu.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’ın ayrılmasından sonra kaptanlığa getirilen Jose Sosa da camiayı benimsemesiyle alkış aldı. İlk sezonundaki sıkıntılarını aşan Arjantinli yıldız, camiaya ve takıma sahip çıktı.

Yazarlar